Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Αδικημένη αίσθηση η γεύση!

Ώστε τεμπέλιασες εεεε????? … Πάρε δύο μέρες κλιμάκιο από τα κεντρικά  και χτύπα δύο 14ώρα στη δουλειά να μάθεις να χαζεύεις απ το παράθυρο τη βροχή.

Και το μεσημέρι που θα κάτσεις στο γραφείο… θα φάς και τη μία μέρα Πίτσα με τους συναδέλφους και την άλλη σουβλάκια. 5 Πίτσες ήρθανε την Τετάρτη… και η μυρωδιά σαν Black&Decker τρυπούσε τα ρουθούνια γαργαλούσε τα εγκεφαλικά κύτταρα… Πώς λέει η έκφραση «Μου τρέχουν τα σάλια» ??  Στην απόλυτη κυριολεξία του. Απ τη μυρωδιά και την εικόνα… σφίγγεται το στομάχι και δουλεύουν full-speed οι σιελογόνοι αδένες.

Απλώνεις το χέρι… τραβάς ένα κομμάτι και αρχίζουν να τεντώνονται ίνες λιωμένου τυριού.. ενώ υπέροχες σταγόνες λαδιού που έχουν χρωματιστεί από την ντομάτα στάζουν πάνω στο χάρτινο καπάκι. Βάζεις το κομμάτι στο πιατάκι και διεκδικείς τα κομματάκια τυριού και αλλαντικού που έχουν μείνει στο κουτί και δεν είναι σίγουρο αν ανήκουν στο δικό σου κομμάτι ή στα διπλανά.

Κι έρχεται η πρώτη δαγκωματιά….. αααααχχχχχ. Δεν σας λέω πως ένιωσα… Καλύτερα από μέτριο σεξ. (Γιατί το καλό σεξ δεν το αλλάζω ούτε με λουκούλλειο γεύμα 15 πιάτων). Γιατί πρέπει να προσφέρει τόση ηδονή η γεύση?

Οι υπόλοιπες αισθήσεις δεν προσφέρουν τέτοια ικανοποίηση ούτε βεβαια έχουν και βλαβερές συνέπειες στο σώμα μας.
Σκεφτείτε το όμως… Φαντάζεστε να βάζετε κιλά… χαϊδεύοντας βελούδο ή μετάξι και για να είστε όμορφοι και υγιείς να πρέπει πχ τα σεντόνια σας να είναι από τσουβάλι και να σκουπίζεστε με γυαλόχαρτο!

Σκεφτείτε να είναι βλαβερό να ακούς κελαΐδισμα πουλιών και Γιάννη Πάριο και τα ραδιόφωνα να μετέδιδαν γκάρισμα γαϊδάρου και  κυριολεκτικά σκύλο-τραγουδα.

Σκεφτείτε με κάθε ευωδιά λουλουδιών να…. Έπεφτε και μια τρίχα απ τα μαλλιά σας ενώ με τη μυρωδιά του θειαφιού να δυνάμωναν και να μάκραιναν

Σκεφτείτε να κοιτάτε μια υπέροχη θέα και να γεμίζετε ρυτίδες και να έχετε αποτελέσματα λίφτινγκ στη θέα ενός σκουπιδότοπου.

Μόνο με η γεύση είναι αδικημένη αίσθηση.. Σκεφτείτε να βάζατε κιλά τρώγοντας σπαράγγια στον ατμό!!!! Σκεφτείτε να ήταν ευεργετική  για τον οργανισμό η πίτσα!!!

Οι βιταμίνες να ήταν στα γλυφιτζούρια … τα ω-λιπαρά στο παγωτό… ο σίδηρος στα κρουασάν!!!!!

Αδικημένη αίσθηση η γεύση!

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Πρωινή Τεμπελιά

Βρέχει και δεν έχω την παραμικρή διάθεση για δουλειά… απ τη τζαμαρία του γραφείου μου βλέπω τη θάλασσα  με χρώμα σκούρο μπλέ και τη βροχή που πέφτει με δύναμη πάνω στο τζάμι και σε ένα σκέπαστρο από τσίγκο… Δεν έχω καλύτερο νανούρισμα απ αυτόν τον ήχο της βροχής στον τσίγκο!!
Στο δρόμο δημιουργείται μποτιλιάρισμα και τον ήχο της βροχής διακόπτουν τα κορναρίσματα … ευτυχώς γιατί θα με είχε πάρει ο ύπνος!

Χθές πήγα για περπάτημα πριν αρχίσει να βρέχει και κάθε 5 βήματα τραβούσα τη φόρμα προς τα πάνω γιατί μου έπεφτε!!!! Είναι ωραίο συναίσθημα, ας μην κρυβόμαστε πίσω απ το δάχτυλο μας!! Όμως από τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, τώρα που αναμένεται κόλλημα . Εκεί θα χρειαστώ βοήθεια!

Γυρίζοντας άρχισε να ψιλοβρέχει, ασορτί ο καιρός με την ατμόμσφαιρα του «Νησιού». Σήμερα είναι το θέμα συζήτησης όλων! Και καλώς είναι κατά την γνώμη μου! Είχα να ενθουσιαστώ έτσι με σειρά … από την «Αίθουσα του Θρόνου» και το Νησί είναι ακόμα καλύτερο!
Είναι και που έχω αποκτήσει κάτι ευαισθησίες τα τελευταία χρόνια και τρέχει κορόμηλο το δάκρυ με το παραμικρό… Έκανα το ντουζάκι μου, πήρα αγκαλιά το κουτί τα χαρτομάνδηλα και ευχαριστήθηκα κλάμα! Στο τέλος ανακάλυψα ότι είχα φτιάξει μοκέτα με χαρτομάνδηλα στο πάτωμα.. και είχα φάει 200gr ηλιόσπορους.

Οουυυφφφ Δε περνάει η μέρα σήμερα! Και ο νούς μου είναι στο τσιμπολόγημα!

Σήμερα θα φάω μακαρόνια!!!! Εμμονή μου έχουν γίνει οπότε θα ξορκίσω το κακό.. Θα τα φάω με Φιλαδέλφεια Light και φρέσκια ντομάτα!

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Μήνας 2ος

94,8… -4,9kg… και 100 γρ το νερό που ήπια μόλις ξύπνησα… -5 και 1,5kg που υπολογίζω ότι έχασα λόγω αρρώστιας και θα ξαναπάρω… -3,5kg

Σχεδόν 10 κιλά κάτω απ την αρχή!!!. Αχχχ Παναγίτσα μου δως μου κουράγιο να φτάσω στο τέρμα…
Έχει αρχίσει ο κόσμος να  προσέχει τη διαφορά και να μου κάνει κοπλιμέντα… ξεφούσκωσε το πρόσωπό μου και φάνηκε η ομορφάδα μου!!!
Ευτυχώς έχω πολύ καλής ποιότητας δέρμα που κρατάει ελαστικότητα ακόμα και έτσι δεν χαλαρώνει άσχημα

…Ομορφαίνω… και μ αρεσω!!!

Καλά μη νομίζεται ότι έπαθα μετάλλαξη.. Η πρώτη σκέψη μου ήταν να το γιορτάσω με μια περιποιημένη μακαρονάδα με κιμά και μπόλικη παρμεζάνα! Χμμμ… όποτε αναπολώ φαγητό η μακαρονάδα μου έρχεται πρώτη στο μυαλό! Πρώτη η μακαρονάδα και μετά οι φυσικές τηγανιτές πατάτες.
Όμως θα κρατηθώ… ψητό με πολίτικη σαλάτα το μεσημέρι … κι ένα σοκολατάκι μετά!

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Ανάρρωση

Καλύτερος ο καιρός σήμερα... καλύτερα κι εγώ
Η φωνή μου ακόμα κρατάει βραχνάδα που κάποιοι φίλοι είπαν οτι πρεπει να διατηρήσω πίνοντας παγωμένα νερά ή με όποιο τρόπο γίνεται ... και μετά να νοικιάσω μια ροζ γραμμή και θα θυσαυρίσω!
Τς τς τς... Άνδρες!
Αύριο κλείνει και ο δευτερος μήνας και έχει ζύγισμα... θα ακολουθήσει δελτιο τύπου! 
Βέβαια έχω χάσει κιλά με την αρρωστια, οπότε δε θα ενθουσιαστώ γιατί αυτά θα ξαναμπούν. ¨Ηδη σήμερα έχω όρεξη. Μόνο που σήμερα την μαγείρεψα την κοτόσουπα με βραστό κοτοπουλάκι μέσα σε μπουκιτσες.
Θα θελα λίγο ακόμα Σαββατοκύριακο... μια μέρα ακόμα. Δεν θέλω να πάω στη δουλειά αύριο.

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Ααααψού... γείτσες.... στω!!

Κι άλλος λόγος που δε μ αρεσει το Φθινόπωρο... αρρώστησα!! 
Απ το πρωί άρχισε να κλείνει η μύτη... βαριά τα βλέφαρα... γαργάλημα στο λαιμό... φτερνίσματα (ααααπψούυυ... γείτσες... στώ!)
Μετά τη δουλειά κουκουλώθηκα και κοιμήθηκααααα... χτύπησα 4 ωρο
Πριν λίγο ξύπνησα και ... πείνασα λίγο. Κάπου στο βάθος του ντουλαπιού βρήκα just add hot water κοτόσουπα! Έχει δεν έχει θερμίδες.. είναι δεν είναι τίγκα στο συντηρητικό... έχει δεν έχει μια κάτι κάποια κάπως μυρωδιά... αυτή τρώω με ένα παξιμάδι παπαρα.
Αυτή ένα ντεπονάκι.. και πίσω στο κρεββάτι!!!
Άμα είμαι άρρωστη και βρώ πρόσφορο έδαφος... γίνομαι γκρινιάρα. Γι αυτό πριν τ ακουσετε εσείς σας καληνυχτώ!

Επιστροφή στο.. Γυμναστήριο

Φιλαράκια το θέμα Γυμναστήριο είναι εντελώς υποκειμενικό και πραγματικά πιστεύω πως όλοι έχουν δίκιο και καλώς υπάρχουν διαφωνίες με την προηγούμενη ανάρτηση μου..

Και να σας πω την αλήθεια… ίσως είμαι εγώ και κάποιοι άλλοι παχύσαρκοι θύματα της παροιμίας.. «Όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται»
Μπορεί πραγματικά όπως λέει ο ΝΙΚ (Νίκος υποθέτω) όλοι να κοιτούν τη δουλειά τους , και απλά κοιτώντας προς το μέρος μου να σκέφτονται πως θα πληρώσουν τη δόση του δανείου τους.. κι εγώ να φαντάζομαι δράκους και δαίμονες.
Μπορεί, όπως συμβαίνει για τόσα και τόσα άλλα , η νοοτροπία γυμναστηρίου στην επαρχία να είναι διαφορετική απ ότι στις μεγαλουπόλεις.
Μπορεί να ντρέπομαι να φανούν σε άλλους οι μειωμένες αντοχές μου και να ζηλεύω τα καλλίγραμμα κορμιά των άλλων.

Έτσι με κάνει εμένα να νιώθω το γυμναστήριο.. Άντε να μην πούμε ακριβώς έτσι.. να αφαιρέσουμε ένα 0,5% λόγω χιουμοριστικής διάθεσης της ανάρτησης προς το αντικείμενο … αλλά αυτή είναι η εμπειρία η δική μου και τα συναισθήματα τα δικά μου. Ο μοναχικός περίπατος μου πάει καλύτερα, προς το παρόν. Όταν φύγουν τα πιο πολλά απ τα κιλά μου πιθανότατα να ξαναδοκιμάσω το γυμναστήριο.

Χαίρομαι που διαφωνείτε όσοι διαφωνείτε, λαμβάνω πολύ σοβαρά υπόψη σας τα όσα λέτε…
ΝΙΚ.. εξ αιτίας σου δυό μέρες τώρα καπνίζω ότι πιο Light κυκλοφορεί σε τσιγάρο… δηλαδή αέρα κοπανιστό και θέλω να ανάψω 3 ταυτόχρονα για να κάταλάβω κάτι.. αλλά περνώντας οι μέρες νομίζω θα το συνηθίσω. Ε ενδιάμεσα κάνω και δυό τρία βαριά.

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Δε μ αρέσει το Φθινόπωρο!

Μ’ αρέσει ο Χειμώνας… μ’ αρέσει και το Καλοκαίρι.. με τις μεταβατικές περιόδους έχω ένα θεματάκι
Πρώτα απ’ όλα… με πιάνουν αϋπνίες. Να νυστάζω να είμαι πτώμα και με το που ξαπλώνω να με πιάνει ένας εκνευρισμός άλλο πράγμα. Στριφογυρίζω σαν δαιμονισμένη σβούρα, εγκλωβίζομαι στα σεντόνια, νευριάζω και δεν μπορώ να κοιμηθώ. Ποτάκι λίγο πριν, δοκίμασα… δεν πιάνει. Τηλεόραση δοκίμασα, κολλάω και παρακολουθώ με αμέριστη προσοχή τηλεμαρκετινγκ… Βιβλίο δοκίμασα, αν δεν είναι καλό το κλείνω αν είναι καλό κολλάω… Ζεστό γάλα δεν δοκιμάζω θα έχω άλλες παρενέργειες… Το φαγητό πιάνει αλλά ότι φας εκείνη την ώρα σε χρόνο dt και επικάθεται στην περιφέρεια, και ένα πράγμα που κατάφερα αυτούς τους 2 μήνες είναι να μην τρώω τίποτα μετά τις 8,30.. δεδομένου ότι κοιμάμαι 4-5 ώρες μετά.
Και φυσικά ο εκνευρισμός της αϋπνίας μεταφέρεται το πρωί στη δουλειά… και μεταφέρεται στις διατροφικές συνήθειες.. τουτέστιν θέλω να φάω και μάλιστα junk.

Το άλλο θεματάκι με το Φθινόπωρο, είναι ότι πλέον τα ρούχα αρχίζουν και κρύβουν.. κι αυτό είναι άλλη μια παγίδα για τη διαιτούμενη. Τα μανίκια μακραίνουν, η ζακετούλα καλύπτει την περιφέρεια  κλπ κλπ … αυταπατάσαι με την εικόνα, γιατί άνετα κρύβεις κιλά με τα σωστά ρούχα , έρχεται και η μελαγχολία του φθινοπώρου, …τσιμπολογάς!!
Πάντα στη ζωή μου έβαζα κιλά φθινόπωρο, έχανα το χειμώνα, ζοριζόμουν να χάσω κι άλλα την Άνοιξη, διατηρούσα το Καλοκαίρι και από Αύγουστο που τελείωνε το καλοκαίρι ξαναέβαζα. Πρώτη φορά φέτος ξεκίνησα να χάνω κιλά Αύγουστο μήνα μπας και σπάσω τη γκίνια

Και το χειρότερό μου είναι που μικραίνει η μέρα τόσο γρήγορα, ενώ ακόμα θυμάσαι ότι στις 8,30 το βράδυ είχε φώς, σε λίγες μέρες απ τις 5 θα είναι σκοτάδι. Αυτό φέτος με επηρέασε στο περπάτημα.. όταν ξεκίνησα, μέρα έφευγα μέρα γύριζα… απολάμβανα και τα χρώματα της δύσης στη διαδρομή. Τώρα το μόνο ευχάριστο στη διαδρομή είναι ότι φαίνεται λιγότερο η αναψοκοκκινισμένη  φάτσα μου!!.. Βέβαια όταν θα είναι απ το κρύο ορατό το χνώτο .. θα φαίνεται και πιο πολύ το λαχάνιασμα μου!!

Δε μ αρέσει το Φθινόπωρο! Το μόνο καλό του είναι που ξεκινάνε τα νέα προγράμματα στη τηλεόραση που τα περιμένεις με ανυπομονησία και ίσα που προλαβαίνεις να απογοητευτείς μαζί τους.. ή να ενθουσιαστείς. Άσε που σου δίνουν θέμα συζήτησης και κουτσομπολιού. Περιμένω εναγωνίως – μαζί με κάτι εκατομμύρια ακόμα νομίζω- το «Νησί» και πιστεύω ότι θα ανήκει στην κατηγορία ενθουσιασμού.  

Το άλλο καλό είναι ότι έχει.. Αργία!!

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

… «Πως μπορείς να είσαι ευτυχισμένη; Είναι απλό!»

Διάβασα ένα άρθρο … «Πως μπορείς να είσαι ευτυχισμένη; Είναι απλό!»
Ειλικρινά θυμώνω μ αυτούς τους τίτλους… Είναι απλό να είναι κάποιος ευτυχισμένος με 10 απλά βήματα. Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι 100 άτομα διάβασαν αυτό το άρθρο .. άρα έτσι απλά δημιουργήθηκαν 100 ευτυχισμένοι άνθρωποι μέσα από 10 βήματα αυτογνωσίας.

1. Κάνε μία λίστα με όλα όσα αγαπάς στον εαυτό σου.
Είμαι έξυπνη, έχω χιούμορ, είμαι καλή έμπιστη φίλη, εργατική, καλόκαρδη, υπομονετική….
2 Αναγνώρισε τα θετικά σημεία σου (εσωτερικά και εξωτερικά) και άρχισε να επαινείς η ίδια τον εαυτό σου.
Κούκλα είσαι κοπελάρα μου (εγώ στον εαυτό μου στον καθρέφτη)
Άλλες κάνουν πλαστικές για να έχουν το μπούστο σου…
35 κι ούτε μία ρυτίδα.. τι δέρμα είναι αυτό…
Κι άλλη προαγωγή τόσο σύντομα??? Τι μυαλό κουβαλάς θεά μου!!!
Μούρλια οι αγκινάρες σου…. Για να μην πω για τις σαλάτες σου…
3. Βρες καθημερινούς τρόπους διασκέδασης (γυμναστήριο, περίπατο, σινεμά, διάβασμα…).
Περπάτημα… check
Διάβασμα… check
Ιντερνετ… check
Μπιριμπα… check
4. Μάθε νέους τρόπους για να χαλαρώνεις και να αποδεσμευτείς από κάθε ένταση της ημέρας (π.χ. αναπνοές, μουσική, όμορφα λουλούδια στο χώρο σας, αρωματικά κεριά….).
Ωραία μουσική.. αρωματικά κεριά… λουλούδια… και μόνη στον καναπέ..
5 Κάνε πράγματα για σένα, όχι για τους άλλους, πράγματα που σε ευχαριστούν που σου προσφέρουν ψυχική ανάταση.
Αφρόλουτρο με άλατα και έλαια και κεριά και αρωματικό τσάι… ψυχική ανάταση..
Όλα του βήματος 3!.
Μέτρηση στη ζυγαριά με μικρότερο νούμερο απ την προηγούμενη
6 Περιποιήσου τον εαυτό σου. Μην αφήνεσαι στις όποιες δυσκολίες παρουσιάζονται.
Οκ .. τα σκασα σε γνωστή εταιρία καλλυντικών στην Αθήνα… το μόνο που ένιωσε ανάταση ήταν η πιστωτική μου κάρτα
Πήγα κομμωτήριο… σε άλλο που μου σύστησαν… με ζάλισε με τεχνικές κουρέματος γρήγορες κινήσεις και πολύ μπλα μπλά… δεν έχω κάνει χειρότερο κούρεμα στη ζωή μου!!! (Σίγουρα αυτό κόβει πόντους ευτυχίας)
7 Σκέψου θετικά. Άφησε έξω κάθε μίζερη σκέψη, σκέψου πόσα έχεις και όχι πόσα θα ήθελες αλλά δεν έχεις. Νιώσε ευγνωμοσύνη για αυτά που έχεις καταφέρει.
Δουλειά έχω.. Σπίτι έχω.. Αυτοκίνητο έχω… Σκύλο έχω… Ηλεκτρικές συσκευές έχω… ΟΚ ΝΑΙ είμαι ευγνώμων!!!
Να τα μοιραστώ με κάποιον… δεν έχω
8 Αναγνώρισε την προσπάθειά σου για καθημερινά πράγματα.
Προσπαθώ να μην μείνω από βενζίνη…
Προσπαθώ να κάνω έστω και ένα φυτό να αντέξει στα χέρια μου…
Προσπαθώ να μην ακουμπάω το πίσω αμάξι όταν παρκάρω…
Προσπαθώ να μην πνίξω τους εκνευριστικούς πελάτες …
9 Επιβράβευσε τον εαυτό σου για το κάθε τι.
Μπράβο που δεν έμεινες από βενζίνη
Μπράβο που δεν ξέρανες τον κάκτο
Μπράβο που παρκάρισες χωρίς γρατζουνιές σε 10 μέτρα χώρο
Μπράβο που κρατήθηκες με τους πελάτες
10. Θέσε νέους στόχους. Μην κολλάς σε καταστάσεις που δεν έχουν λύση. Μην επιμένεις σε πράγματα που δεν βγαίνουν όπως θα ήθελες. Κάθε εμπόδιο για καλό! Πάμε παρακάτω!
Δε θα χάσεις 4 κιλά τον δευτερο μήνα της δίαιτας.. οκ νέος στόχος να χάσεις 3
Δε θα σου κάτσει ο κούκλος του σεμιναρίου… οκ νέος στόχος…. Χμμμ ποιος????
Δε θα κερδίσεις το Λαχείο.. οκ νέος στόχος… Να κερδίσω το Τζόκερ.

Και τώρα που εγώ όλα αυτά τα εφάρμοσα …
ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!! ... κι άμα με ξανακούσετε να γκρινιάζω να με e-φτύσετε!

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Ένα Κυριακάτικο πρωί...

Δροσερό Κυριακάτικο πρωι... Έχει συννεφιά και η θάλασσα έχει σκούρο μπλε χρώμα
Εχω δίπλα μου ένα μεγάαααλο φλιτζάνι ζεστό καφέ, ωραία μουσικούλα στο ραδιο, τα τσιγάρα μου.... και ένα κρουασάν βουτύρου με μαρμελάδα πορτοκάλι. Ξέρω ξέρω αλλά... λύγισα. Θα φάω μόνο σαλάτα το μεσημέρι και θα πάω για περπάτημα
Όσο να ναι θες λίγο να ικανοποιήσεις τη γεύση σου..
Χθές κατέβασα κάποια χειμωνιάτικα.. κι ευτυχώς όλα μου κάνουν γιατί δεν είμαστε ακόμα για έξοδα νέας γκαρνταρόμπας.
Αλλά.. ταρτα τα τατααααα... τα παντελόνια απ την αρχή του καλοκαιριού ανεβαινουν.. κουμπωμένα!!!!
Χθές μαγείρεψα αγγινάρες γεμιστές με μανιτάρια κρεμμυδακι ντοματα και λίγο τυρί...αγγινάρες κατεψυγμένες. ομολογώ πως είμαι νοικοκυρά της ευκολίας ακόμα. Υποθέτω πως αν κάνω οικογένεια θα τους ταΐζω φρέσκα λαχανικά... Ελπίζω! Αλλά προς το παρόν είμαι λίγο της ευκολίας.. αφού υπάρχει ο καλός μου φίλος ο Μπαρμπα Στάθης.. να τον πληγώσω???!!!
Όλη την προηγούμενη βδομάδα πείνασα .. από τύψεις που έφαγα στην Αθήνα.. και σήμερα που χαλάρωσα λίγο με πιασαν κάτι λιγούρες!!! Θέλω μακαρόνια με κιμά και 1 κιλό τυρί τριμμένο και μετά προφιτερόλ και ίσως λίγη πίτσα σπεσιαλ για το βράδυ με κοκα κολα.
Δεν είναι καλό αυτό που κάνω το ξέρω και θα με κουράσει σύντομα.. μ έχουν πιάσει οι βιασύνες.. θέλω να ξυπνήσω αύριο το πρωί .. αδύνατη!
Δεν γίνεται αυτό και πρέπει να βρω υπομονή... Είναι και που δεν μπορώ να βγάλω απ το μυαλό μου πως αν ήμουν αδύνατη, μια βδομάδα πριν δεν θα έπινα καφέ στο θησείο αλλά θα εκμεταλλευόμουν τις τελευταίες ώρες με τον κούκλο... αλλιώς.
Τέλος πάντων.. με το αν και αν και αν.. δε γίνεται τίποτα. Πρέπει να επανέλθω στη πραγματικότητα και να στρώσω λίγο τη διατροφή μου γιατί η στερητική δίαιτα χτυπάει και στα νεύρα.
Πάω να κόψω σαλάτα και να ζεστάνω 2 αγγιναρούλες... και το απόγευμα περπάτημα!!