Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Για περάστε να κεραστείτε....και να ευχηθείτε

Με τις γιορτές έχω πολύ καλή σχέση... και τα γεννέθλια και τις ονομαστικές.
Απόψε έχει μινι παρτάκι σπίτι... το οποίο θα εξεληχθεί σε σουπερ μαξι παρτάκι το Σαββατοκύριακο.
Για εσάς ένας μικρός e-μπουφές να κεραστείτε... και να μου ευχηθείτε γιατί η μεγαλύτερη απόλαυση των γορτών είναι οι ευχές!!!







Υ.Γ. .. το φόρεμα το παρήγγειλα και θα κρεμεται στην κουζίνα μου από βδομάδα... είτε δεν θα μου μπει στις γιορτες (είναι 2 νουμερα μικρότερο) είτε θα μου μπεί αλλά θα μυρίζει κουζινίλα!!!

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Περνάω φάση...

Περνάω φάση μη δημιουργική συγγραφικά και φάση κολλήματος διαιτητικά,
Τουτέστιν… η ζύγιση της 11-11 ήταν 90,2 κι εγώ κόλλησα και δεν έχω όρεξη να γράψω

Η ζύγιση καλά πήγε καθώς έδειξε μείον 4,6 στον μήνα, αλλά έκτοτε.. η μάλλον από τότε που βγήκα απ το νοσοκομείο, θέλω να τρώω. Τα 2 κιλά που πήρα δεν με ανησυχούν γιατί ήταν απ την ανάρρωση αλλά πολύ φοβάμαι ότι έχω πάρει κανα δυο ακόμα. Κι όχι τίποτα πρέπει να τα χάσω ενόψει των εορτών που όλο και κάπου θα είμαι καλεσμένη με εξαίσια εδέσματα

Γενικότερα ο Νοέμβριος δεν είναι ο μήνας μου… το ίδιο και ο Απρίλιος. Με επηρεάζει η αλλαγή του καιρού, το γεγονός ότι νυχτώνει στις 5,30 το απόγευμα και το γεγονός ότι ο καιρός μέχρι το μεσημέρι είναι σχεδόν καλοκαιρινός και με το που πέφτει ο ήλιος και έρχεται η υγρασία θυμίζει χειμώνα… ο Νοέμβριος είναι ο «κάτι από χειμώνα» μήνας. Ας χειμωνιάσει επιτέλους να το καταλάβουμε!!!

Βάλτε με στον ισιο δρόμο… 15 κιλά κάτω είναι κρίμα να πάνε στράφι. Σκέφτηκα να πάω να φορτώσω την κάρτα μου και να αγοράσω ένα όμορφο φόρεμα για τις γιορτές δυο νούμερα μικρότερο. Να το χω κρεμασμένο στην κουζίνα να το βλέπω όποτε πλησιάζω το ψυγείο και να σκέφτομαι «Ή αυτό θα βάλεις ή το περσινό τσουβάλι! Εσύ αποφασίζεις!»

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Η απουσία της Χοντρής

Είχα κάποιες μέρες άδεια και μετά τον έλεγχο που σας είχα πει, πήγα λίγες μέρες στο Λονδίνο που ζει μια παλιά μου φίλη. Γύριζα όλη μέρα έξω στα μαγαζιά, στο πάρκο και είχε αδειάσει το μυαλό μου και είχαν γεμίσει οι μπαταρίες μου.
Ξόδεψα ένα σημαντικό ποσό από τις οικονομίες μου καθώς στο Λονδίνο η χοντρή βρίσκει πάαααντααααα να ψωνίσει (2 ΝΟΥΜΕΡΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!), γέμισα ασφυκτικά την σχεδόν άδεια βαλίτσα μου και μετά από 6 μέρες επέστρεψα.

Σας είχα πει ότι είχα μια βρογχίτιδα μέσα στον Οκτώβρη… αυτό που δεν σας εχω πει είναι η φοβία μου με τους γιατρούς. Έτσι έκανα τον γιατρό μόνη μου.. πήρα κάτι σιροπάκια για το βήχα και κυκλοφορούσα στον παγωμένο καιρό της Αγγλίας… Το αποτέλεσμα… γύρισα με φοβερό βήχα, δύσπνοια, πυρετό… δηλ πνευμονία! Πήγα να με δουν στο νοσοκομείο και με κράτησαν μια βδομάδα.
Το χειρότερό μου!!
Η χοντρή στο νοσοκομείο είναι μέσα στα νεύρα… γιατί η πνευμονία πνευμονία αλλά η θέληση για τσιγάρο εκείιιιιιι .. γιατί μισεί τη βελόνα με τον ορό στο χέρι.. γιατί δεν έχει συνηθίσει να κοιμάται με άλλες 3 άγνωστες στο ίδιο δωμάτιο… γιατί δε βολεύεται στο νοσοκομειακό κρεβάτι… γιατί την ξυπνούν στις 5-5,30 για νοσηλεία .. γιατί σιχαίνεται τις κοινόχρηστες τουαλέτες κι ας απολυμαίνονται δυο φορές τη μέρα…γιατί δεν έχει ασύρματο (ούτε ενσύρματο) ιντερνετ…γιατί δεν είναι αφεντικό του τηλεκοντρόλ…  γιατί δεν τρώγονται τα φαγητά (όχι που δε θα έφτανα και σ αυτό).

Μετά από πολλά νεύρα… φάρμακα, μάσκες για την αναπνοή και 20 κηρύγματα τη μέρα κατά του καπνίσματος… επέστρεψα σπίτι!!! Και φυσικά το πρώτο που έκανα ήταν να παραγγείλω δύο πιτόγυρα μ απ’ όλα και να καπνίσω 3 τσιγάρα περιμένοντας την παραγγελία κι άλλα 3 μετά το φαγητό. Μετά ένοιωσα καλά!!!

Κι απ τη στιγμή που φεύγοντας απ το νοσοκομείο όταν έβαλα το τζιν μου μπήκε άνετα κουμπωμένο … πήγα και ζυγίστηκα … στις 11-10 ήμουν 94,8 .. όταν βγήκα απ το νοσοκομείο… 88!!!!!!! Έχω χάσει 17 κιλά απ τον Αύγουστο!!! και μου πάειιιιι γμτ. Έπεσε το μάγουλο.. τονιστηκαν τα μήλα του προσώπου, μεγάλωσαν τα ματια, μειώθηκε κατά πολύυυ το προγούλι!! Ομόρφηναααα

Καμαρώνω μεν… αλλά απ τη Δευτέρα το χω ρίξει στο φαγητό και καρφί δε μου καίγεται! ¨Όχι ότι τρώω υπερβολικά, αλλά τρώω ένα μικρό ανθυγιεινό γεύμα κάθε μέρα. Δευτέρα πιτόγυρο, Τρίτη τορτελινια  καρμπονάρα , Τετάρτη κοκκινιστό με πουρέ, και σήμερα θα πάω για ουζάκι καθώς η μέρα είναι σχεδόν καλοκαιρινή!!!

Μου υποσχέθηκα ότι αύριο θα σταματήσω και θα μπω ξανά στους παλιούς ρυθμούς και μενού. Στις 11/11 ευελπιστώ να είμαι κάτω από τα 90… και να καπνίζω μισό πακέτο τη μέρα!!.

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Μου λείψατε....

Μου λείψατε κι εμένα

Χάθηκα λόγω ενός συνδυασμού ταξιδιού – βρογχίτιδας που γύρισε σε πνευμονία – νοσοκομείου.

Τώρα είμαι καλά…κι εχω χάσει 7κιλά (Δεν κάνω πλάκα... είναι βέβαια κιλά νοσοκομείου)
Θα σας γράψω λεπτομέρειες αργότερα

Προς το παρόν... Φιλιάαααααα