Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Διαφημίσεις!!!


Το Σαββατοκύριακο δεν ήμουν σε πολύ καλή διάθεση.. για αδιευκρίνιστους λόγους… ίσως μια έκλειψη ίσως κάποιο απ τα ερωτικά τρίγωνα Αφροδίτης Πλούτωνα και Δία, ίσως ο δρόμος ο ανάδρομος.. δεν ξέρω πάντως το μόνο που ήθελα να κάνω είναι να μεταφέρω την κορμάρα μου από κρεβάτι σε καναπέ και τούμπαλιν και να καίω εγκεφαλικά κύτταρα μπρος στη TV.

Λένε ότι οι μεγαλύτεροι ψεύτες είναι οι πολιτικοί και οι δικηγόροι (όχι απαραίτητα μ αυτή τη σειρά).. μετά απ αυτό το Σαββατοκύριακο έρχομαι να αναρωτηθώ.. Υπάρχουν μεγαλύτεροι ψεύτες από τους διαφημιστές??!!
Πέραν του ότι οι αποδόσεις των προϊόντων που διαφημίζουν σπανίως έως ποτέ δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα… πουλάνε και ψεύτικες ζωές, ανύπαρκτες καθημερινότητες που κανένα προϊόν δεν μπορεί να σου προσφέρει.
Από πού ν αρχίσω…
Απ το φανταστικό καθαριστικό που με ένα χάδι/πέρασμα κάνει την κουζίνα και το μπάνιο σας ν αστράφτουν?
  • Τι σόι νοικοκυρές αφήνουν το σπίτι τους να γίνει τέτοια χάλια από βρώμα και δυσωδία περιμένοντας να εμφανιστεί το μαγικό καθαριστικό… και δεν ντρέπονται να το εμφανίσουν και στη τηλεόραση.
  • Αμα είναι τέτοια χάλια το σπίτι σου κυραμ 20 μπουκάλια καθαριστικό… ακουαφόρτε και τρίψιμο με σύρμα θέλει για να καθαρίσει… Μη σου πω και μια γυναίκα να στο καθαρίζει μια φορά τη βδομάδα.
Μαλακτικό ρούχων…  
Ποια στρώνει το κρεβάτι της και αισθάνεται σαν να κάνει τραμπολίνο σε ένα στρώμα λουλουδιών?
Γιατί εμένα το πήγαινε έλα  και το μάγκωμα των δακτύλων για να μπουν κάτω απ το στρώμα δύο σεντόνια ένα πάπλωμα και μια κουβέρτα μόνο λιβάδια από λουλούδια δε με κάνει να φαντασιώνομαι
Ποιας παιδάκι την ευχαρίστησε έστω και μία φορά γιατί μυρίζει ωραία το μπουρνούζι του?

Προϊόντα αποτρίχωσης…
Σε αποτριχωμένο πόδι ξέρω κι εγώ να περνάω τη μηχανή από πάνω και να μην πονάω… Να σε δω να το κάνεις με τη τρίχα κάγκελο… που νιώθεις  σαν να σε τσιμπάνε ταυτόχρονα χιλιάδες βελόνες… κι έρχεται η γάμπα και κοκκινίζει και φουντώνει ..
Για να κάνω απόσβεση το διαολομηχανάκι αυτό … κάνω σε δύο μέρες αποτρίχωση εναμιση πόδι… στο μισο βάζω ξυράφι γιατί δεν αντέχω τον πόνο.. κι αυτό μονο το καλοκαίρι που είναι γυμνο το πόδι…
Το χειμώνα ξυράφι ξυραφάκι μου…


Γιαούρτια..
Έχω αναφερθεί στα γιαούρτια σε προηγούμενη ανάρτηση.. Επαναλαμβάνω μόνο ότι δε με πείθει καμία ότι εισπράττει τέτοια απόλαυση από το γιαούρτι σαν να τρώει αμβροσία… Κοιτάω δίπλα μου σε φίλες σε συγγενείς… κανείς μα κανείς δεν κάνει 10sec  να βγάλει το κουτάλι με το γιαούρτι απ το στόμα κάνοντας μμμμμμμ!!!!!
Σαμπουάν..
Τα  έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα… είναι και η τρίχα μου σα φτερό νεογνού λεπτή και εύθραυστη… ούτε όγκο.. ούτε λάμψη… ούτε στρωμένη καλοσχηματισμένη μπούκλα..
Σαμπουάν για λεπτά μαλλιά … σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά… σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά… για σγουρά… για όγκο… για λάμψη… με conditioner..
Ποιο απ όλα να βάλω στα φτερά μου???  Κάθε expert έφτιαξε το σαμπουάν του κι εγώ πρέπει να λούζομαι με 7 διαφορετικά σαμπουάν κάθε μέρα της εβδομάδας και ποτέ μα ποτέ δεν θα έχω ούτε κατά 50% τα υπέροχα ζωντανά λαμπερά μαλλιά των μοντέλων στις διαφημίσεις

Σοκολάτες
Κανένας κούκλος δεν θέλησε να πάρει το kinder bueno μου ταυτόχρονα απ το περίπτερο για να μου ζητήσει το τηλεφωνό μου
Κανένας πρώην γκόμενος δεν γύρισε γονατιστός πίσω μόλις αντίκρισε την lacta

Έγραψα το τηλ μου σε περιτύλιγμα και το κοψα στη μέση… κανείς δεν με πηρε τηλ
Τάισα τον πατέρα μου κάθε μέρα για μια βδομάδα break και μετά του είπα για τον προϊστάμενό μου που τα χω πάρει στην κράνα μαζί του γιατι η μαλακία του δεν υπάρχει και είναι πολύ γειά σου τύπος ενώ η διευθύντρια τα σπάει… κι ο πατέρας μου έφερε το θερμόμετρο ενώ το ζάχαρό του χτύπησε 180! 


Σήμα Καμπάνα…????!!!!
Ναι… όταν στέκομαι στην βοριοανατολική γωνία του σπιτιού μου με το αριστερό χέρι έξω απ το παράθυρο και το δεξί πόδι πάνω στο περβάζι… Πρέπει να γίνω Κομανετσι για να σημάνει η καμπάνα…

Αυτοκίνητο…!!!!
Αγοράζοντας ένα αυτοκίνητο.. αποκτάς +10cm ανδρισμού… τέλειο κορμί… στυλ.. κανένας δε σε φασκελώνει (για γυναίκες οδηγούς)… τα βάζεις με μεγαλύτερα αυτοκίνητα σαν άλλος Δαυίδ.. υποκλίνονται ουρανοξύστες στο περασμά σου… σε κυνηγάνε δικαστικοί επιμελητές για κατάσχεση σε 6 μήνες απλήρωτων υψηλών δόσεων


Last but not least… Ότι εχει να κάνει με λαχταριστά φαγώσιμα
Έτσι από γινάτι γιατί δεν μπορω να τα φάω

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Baby Food Diet…

Ημερησίως 14 παιδικά γεύματα σε βαζάκι.. και ένα μικρό «ενήλικο» το βράδυ.. και έτσι η Jennifer Aniston έχασε 3,5 κιλά σε μια εβδομάδα…
Τι άλλο θα ακούσουμε??!!! Χολυγουντιανές εμπνεύσεις του κερατά!! Αναπαραγώμενες παγκοσμίως σαν το νέο θαύμα της διατροφολογιας!!!

Με Gerber μεγάλωσα… με Gerber θα αδυνατίσω! Σαν την Χλωρίνη .. αυτή ξέρω αυτήν εμπιστεύομαι!! Επειδή μια εταιρία παρασκευής παιδικής αλεσμένης τροφής με πεσμένο τζίρο τα χωσε κανονικότατα σε μια διαιτολόγο για να βγάλει τούτο το νέο φρούτο…  εγώ κάθε πρωί θα κουβαλάω 8 βαζάκια στη δουλειά και θα τρώω ένα κάθε ώρα.
Αν ενδιάμεσα μου έρθει λιγούρα … θα επαναφέρουν τη χρήση της πιπίλας, πάω στοίχημα!!!
Έεεερε βρεγμένη σανίδα που χρειάζεστε … που λεγε κι ο παππούς μου!!!

3,5-4 κιλά τη βδομάδα λέει… δηλαδή για 1 μήνα το ελάχιστο 14 κιλά!!! Δηλαδή 420 βαζάκια το μήνα…. Χμμμ πρέπει να βρώ να τα πάρω χονδρική.. ή μήπως να πηγαίνω κάθε μέρα Super Market, και να αγοράζω 14??!!!
Σαν να το βλέπω μπροστά μου τον διάλογο της Άννας και της Αθηνάς (τα κορίτσια στο ταμείο)
-         Φιλοξενεί μωράκια?
-         Φαγανά μωράκια.. 14 γεύματα τη μέρα??? Πόσα είναι???
-         Ρε λες να τα δίνει στο σκυλάκι της??
-         Γιατί και στα σκουπίδια που το βρήκε, παιδικές τροφές έτρωγε ο κόπρος?
-         Τι να σου πω μωρέ… μπορεί και να σάλταρε απ την λαχτάρα της να κάνει παιδί!!.. Πάντως αδυνάτησε αρκετά ε??? (κοπλιμέντο από γυναίκα!!!)
-         Ε καλή είναι… βεβαια ξέρεις τώρα θα χαλαρώσει… θα κάνει ραγάδες… θα φανούν οι ρυτίδες στο πρόσωπο…(η απομυθοποίηση του κοπλιμέντου από άλλη γυναίκα)

Και έρχομαι να επιβεβαιώσω τους παλιούς αρχικούς ισχυρισμούς μου… Αν ήταν εύκολο να χάσεις κιλά.. θα υπήρχαν τόσες εκατοντάδες διαφορετικές δίαιτες???!!!
Θα το έψαχναν συνεχώς εφευρίσκοντας νέες μορφές.. ολο και πιο αποτελεσματικές και καλά??
Θα μετράς θερμίδες
Θα χωρίζεις το πιάτο
Θα ζυγίζεις τις τροφές
Θα τρως ότι σου βγάλει η ανάλυση αίματος και η ομάδα αίματος
Θα τρως μόνο κόκκινες και πράσινες τροφές…
Θα τρως πάντα την ίδια ώρα ακριβώς…
Θα τρως μέρα παρα μέρα και ενδιάμεσα θα τρως μονο μπάρες δημητριακών
Θα τρως τα λυσσακά σου σωτέ, τις σάρκες σου στιφάδο και τα νύχια σου καραμελωμένα…

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Καλή Χρονιά!!!

Λοιπόν? Για πείτε? Σας βγήκε καλά? Σας μπήκε καλύτερα?

Πάντως σας βλέπω… φάγατε καλά!! Από 0,5 έως 2 κιλά πάνω είστε… κι εσείς κι εγώ (+1) .. και δεν θέλω να ξαναδώ κρέας τουλάχιστον για 15 μέρες.

Η αλλαγή του χρόνου πέρασε ευχάριστα στο σπίτι της κολλητής μου, φαγητό.. ποτό (μπόλικο) και… καραόκε που σημαίνει τρεις ώρες άσκηση κοιλιακών από τα γέλια...
Η συναυλία των κακοφωνίξ με ρεπερτόριο από σκυλάδικα μέχρι Σακηηηηηηηηη
Τον Αντώνη που τραγούδησε Σάκη δεν τον ξέρετε… είναι ένας καλόκαρδος ευλύγιστος γίγαντας του 1,95 m και 150 κιλά… εντελώς φάλτσο δεν τον λές αλλά με περιορισμένη χαμηλή τονικότητα που όμως δεν συμβάδισε με τον υψηλό τόνο του καραόκε (τώρα νιώθω κάτι μεταξύ Κορκολή και Θεοφάνους) όταν τραγουδούσε «Εμένα θες» με πάθος στην Αργυρώ… Τι μπρίο… τι άλματα… τι κούνημα γοφών… τι όμορφα που έσπασε το Mourano στο τραπεζάκι… Άλλο να σας το λέω κι άλλο να το βλέπετε..

Εγώ .. τραγουδάω σωστά χωρίς να έχω και καμιά ιδιαίτερη φωνή αλλά κάνω και μιμήσεις… ανεπανάληπτη Κατερίνα Στανίση και… Βασίλη Καρά .. το σουξέ μου είναι το «σ έχω κάνει Θεό» μιξαρισμένο με το «Γύρισε»
Επίσης στο «Να σου κάνω μια ερώτηση?» οποιουδήποτε (την έχω πατήσει και με πελάτη) μου έρχεται να απαντήσω αυθόρμητα «Σ αγαπάει όπως εγώ?.. σε πονάει όπως εγώ? Πές μου σε παρακαλώ?»

Μετά το show παίξαμε χαρτιά – 21 – αποφασισμένοι να αντισταθούμε στο κλίμα κρίσης και να καλως ορίσουμε τη νέα χρονιά με γενναιοδωρία … κι έτσι μοιράσαμε τις μάρκες που ανάλογα το μέγεθος αντιπροσώπευαν… 1 Mercedes, 1 Lamborgini, 1 μεζονέτα στη Σαντορίνη, μία έπαυλη στην Εκάλη, ένα penthouse στη 5th Avenue και 1 σαλέ στο St Moritz.
Φύγαμε έχοντας στην κατοχή μου 2 σαλέ 1 lamborgini και 2 penthouses στη 5th Avenue για να παίξουμε το Sex & the City. Αν θέλετε να πάτε κι εσείς να κανονίσουμε το πρόγραμμα να σας δώσω τα κλειδιά. Τα σαλέ είναι κλεισμένα μέχρι 15-03.

Όταν γυρίσαμε σπίτι δεν σας λέω τι κάναμε…

Κι ενώ όλα ξεκίνησαν ευχάριστα με γέλιο τραγούδι και έρωτα.. η χθεσινή μέρα μου χάλασε τη διάθεση όταν έμαθα ότι ένα 25χρονο παλικάρι, αδελφός φίλου, βρίσκεται στην εντατική στην Αθήνα σε κρίσιμη κατάσταση μετά από 10ωρη επέμβαση ανευρύσματος στο κεφάλι…
Και η ζωή έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο που δεν μπορεί να έχει μόνο γέλια και χαρές. Που το χρήμα και η ομορφιά δεν ζυγίζουν δράμι στη ζυγαριά της υγείας…

Την υγειά μας να έχουμε φιλαράκια… όλο το 2011 και για όλη τη ζωή μας. Πρώτα και πάνω απ όλα.. Και μιας και δεν ξέρεις ποτέ τι σου ξημερώνει το αύριο… ας μάθουμε να χαιρόμαστε και να ξεζουμίζουμε το σήμερα!!!