Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Περνάω φάση...

Περνάω φάση μη δημιουργική συγγραφικά και φάση κολλήματος διαιτητικά,
Τουτέστιν… η ζύγιση της 11-11 ήταν 90,2 κι εγώ κόλλησα και δεν έχω όρεξη να γράψω

Η ζύγιση καλά πήγε καθώς έδειξε μείον 4,6 στον μήνα, αλλά έκτοτε.. η μάλλον από τότε που βγήκα απ το νοσοκομείο, θέλω να τρώω. Τα 2 κιλά που πήρα δεν με ανησυχούν γιατί ήταν απ την ανάρρωση αλλά πολύ φοβάμαι ότι έχω πάρει κανα δυο ακόμα. Κι όχι τίποτα πρέπει να τα χάσω ενόψει των εορτών που όλο και κάπου θα είμαι καλεσμένη με εξαίσια εδέσματα

Γενικότερα ο Νοέμβριος δεν είναι ο μήνας μου… το ίδιο και ο Απρίλιος. Με επηρεάζει η αλλαγή του καιρού, το γεγονός ότι νυχτώνει στις 5,30 το απόγευμα και το γεγονός ότι ο καιρός μέχρι το μεσημέρι είναι σχεδόν καλοκαιρινός και με το που πέφτει ο ήλιος και έρχεται η υγρασία θυμίζει χειμώνα… ο Νοέμβριος είναι ο «κάτι από χειμώνα» μήνας. Ας χειμωνιάσει επιτέλους να το καταλάβουμε!!!

Βάλτε με στον ισιο δρόμο… 15 κιλά κάτω είναι κρίμα να πάνε στράφι. Σκέφτηκα να πάω να φορτώσω την κάρτα μου και να αγοράσω ένα όμορφο φόρεμα για τις γιορτές δυο νούμερα μικρότερο. Να το χω κρεμασμένο στην κουζίνα να το βλέπω όποτε πλησιάζω το ψυγείο και να σκέφτομαι «Ή αυτό θα βάλεις ή το περσινό τσουβάλι! Εσύ αποφασίζεις!»

3 σχόλια:

  1. ΑΑΑΑΑΑΑΧ ΚΑΤΕΡΙΝΑ! να το πάρεις το φόρεμα να σου δίνει δύναμη! Εγω τα ξαναπήρα τα κιλά που έχασα.. 1 μήνα εεεεεετρωγα... εεεετρωγα....(ΤΟ ΚΑΤΑΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ!)αλλα απο το σαββατοκυριακο ξανα μπήκα στο πρόγραμμα και τρώω αυστηρά μαρουλάκι και αντίδια! Εγώ δε θα πάρω κανένα ρούχο, αλλα σου ζητώ να γράφεις για να παίρνω απο σενα δύναμη!!!! Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ίσως αν διάβαζες τις πρώτες σου αναρτήσεις στο μπλογκ και προσπαθούσες να θυμηθείς πώς ένιωθες στα 105 κιλά; Και μετά να αναρωτιόσουν, «Θέλω να ξανανιώθω έτσι;» ή κάτι τέτοιο;

    Πάντως εμένα με ενέπνευσε η προσπάθειά σου κι έχω ξεκινήσει διατροφή & διάδρομο εδώ και 10 μέρες. Έχασα 3 κιλά.

    Κάπου είχα διαβάσει ότι το να κόβεις μια κακή συνήθεια είναι σαν να ανεβαίνεις μια σκάλα. Μπορεί κάποια στιγμή να πέσεις δυο-τρία σκαλοπάτια πιο πίσω, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξαναγυρίσεις στην αρχή της σκάλας! Συνεχίζεις το ανέβασμα από 'κεί που είσαι.

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Χοντρούλα" μου μην απογοητεύεσαι! Υπάρχουν και χειρότερα... Προσπάθησε να κρατηθείς... Από φάσεις περνάω κι εγώ και είμαι συνεχώς στο βάζω-βγάζω κιλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή