Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Καλή Χρονιά!!!

Λοιπόν? Για πείτε? Σας βγήκε καλά? Σας μπήκε καλύτερα?

Πάντως σας βλέπω… φάγατε καλά!! Από 0,5 έως 2 κιλά πάνω είστε… κι εσείς κι εγώ (+1) .. και δεν θέλω να ξαναδώ κρέας τουλάχιστον για 15 μέρες.

Η αλλαγή του χρόνου πέρασε ευχάριστα στο σπίτι της κολλητής μου, φαγητό.. ποτό (μπόλικο) και… καραόκε που σημαίνει τρεις ώρες άσκηση κοιλιακών από τα γέλια...
Η συναυλία των κακοφωνίξ με ρεπερτόριο από σκυλάδικα μέχρι Σακηηηηηηηηη
Τον Αντώνη που τραγούδησε Σάκη δεν τον ξέρετε… είναι ένας καλόκαρδος ευλύγιστος γίγαντας του 1,95 m και 150 κιλά… εντελώς φάλτσο δεν τον λές αλλά με περιορισμένη χαμηλή τονικότητα που όμως δεν συμβάδισε με τον υψηλό τόνο του καραόκε (τώρα νιώθω κάτι μεταξύ Κορκολή και Θεοφάνους) όταν τραγουδούσε «Εμένα θες» με πάθος στην Αργυρώ… Τι μπρίο… τι άλματα… τι κούνημα γοφών… τι όμορφα που έσπασε το Mourano στο τραπεζάκι… Άλλο να σας το λέω κι άλλο να το βλέπετε..

Εγώ .. τραγουδάω σωστά χωρίς να έχω και καμιά ιδιαίτερη φωνή αλλά κάνω και μιμήσεις… ανεπανάληπτη Κατερίνα Στανίση και… Βασίλη Καρά .. το σουξέ μου είναι το «σ έχω κάνει Θεό» μιξαρισμένο με το «Γύρισε»
Επίσης στο «Να σου κάνω μια ερώτηση?» οποιουδήποτε (την έχω πατήσει και με πελάτη) μου έρχεται να απαντήσω αυθόρμητα «Σ αγαπάει όπως εγώ?.. σε πονάει όπως εγώ? Πές μου σε παρακαλώ?»

Μετά το show παίξαμε χαρτιά – 21 – αποφασισμένοι να αντισταθούμε στο κλίμα κρίσης και να καλως ορίσουμε τη νέα χρονιά με γενναιοδωρία … κι έτσι μοιράσαμε τις μάρκες που ανάλογα το μέγεθος αντιπροσώπευαν… 1 Mercedes, 1 Lamborgini, 1 μεζονέτα στη Σαντορίνη, μία έπαυλη στην Εκάλη, ένα penthouse στη 5th Avenue και 1 σαλέ στο St Moritz.
Φύγαμε έχοντας στην κατοχή μου 2 σαλέ 1 lamborgini και 2 penthouses στη 5th Avenue για να παίξουμε το Sex & the City. Αν θέλετε να πάτε κι εσείς να κανονίσουμε το πρόγραμμα να σας δώσω τα κλειδιά. Τα σαλέ είναι κλεισμένα μέχρι 15-03.

Όταν γυρίσαμε σπίτι δεν σας λέω τι κάναμε…

Κι ενώ όλα ξεκίνησαν ευχάριστα με γέλιο τραγούδι και έρωτα.. η χθεσινή μέρα μου χάλασε τη διάθεση όταν έμαθα ότι ένα 25χρονο παλικάρι, αδελφός φίλου, βρίσκεται στην εντατική στην Αθήνα σε κρίσιμη κατάσταση μετά από 10ωρη επέμβαση ανευρύσματος στο κεφάλι…
Και η ζωή έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο που δεν μπορεί να έχει μόνο γέλια και χαρές. Που το χρήμα και η ομορφιά δεν ζυγίζουν δράμι στη ζυγαριά της υγείας…

Την υγειά μας να έχουμε φιλαράκια… όλο το 2011 και για όλη τη ζωή μας. Πρώτα και πάνω απ όλα.. Και μιας και δεν ξέρεις ποτέ τι σου ξημερώνει το αύριο… ας μάθουμε να χαιρόμαστε και να ξεζουμίζουμε το σήμερα!!!


3 σχόλια:

  1. σου εύχομαι το 2011 να ειναι η χρονια σου και να πετυχεις όσα θες.
    Μιζερα μπηκε σε μένα, μίζερες και οι πρώτες μερες, ελπιζω να στρωσει και να το θυμαμαι μετα μονο ευχαριστα..Όσο για τα κιλα 1 ισον κανενα..Εμενα με βρηκε με -2, ας ειναι καλα η γαστρεντεριτιδα πριν ερθω ελλαδα..
    φιλια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ααχχχ .. δέν ξέρεις πόσο γέλασα κουκλίτσα μέ τήν ανάρτηση σου .. καί είμαι καί μέ 38 πυρετό .. εμμ μού ήθελα βόλτα χτές καί προχτές στήν βροχερή Αθήνα .. καί " ψώνισα" τήν πρώτη 'ιωση τής χρονιάς .
    Τό σαλέ σου τό κλείνω τόν Φεβρουάριο .. θά μού κάνεις καλή τιμή ε ???
    εγώ τώρα θά κάνω αναγκαστική δίαιτα μέ τήν ίωση συνήθως μού κρατάει μιά βδομάδα .. οπότε θά φύγουν οτι πήρα ..χιχιιχιχιχι..
    ΚΑλή Χρονιά νά έχεις .
    πολλά φιλάκια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα ψαρακια διπλα ειναι ολα τα λεφτα.
    (Ειμαι σοφος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή