Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Διαφημίσεις!!!


Το Σαββατοκύριακο δεν ήμουν σε πολύ καλή διάθεση.. για αδιευκρίνιστους λόγους… ίσως μια έκλειψη ίσως κάποιο απ τα ερωτικά τρίγωνα Αφροδίτης Πλούτωνα και Δία, ίσως ο δρόμος ο ανάδρομος.. δεν ξέρω πάντως το μόνο που ήθελα να κάνω είναι να μεταφέρω την κορμάρα μου από κρεβάτι σε καναπέ και τούμπαλιν και να καίω εγκεφαλικά κύτταρα μπρος στη TV.

Λένε ότι οι μεγαλύτεροι ψεύτες είναι οι πολιτικοί και οι δικηγόροι (όχι απαραίτητα μ αυτή τη σειρά).. μετά απ αυτό το Σαββατοκύριακο έρχομαι να αναρωτηθώ.. Υπάρχουν μεγαλύτεροι ψεύτες από τους διαφημιστές??!!
Πέραν του ότι οι αποδόσεις των προϊόντων που διαφημίζουν σπανίως έως ποτέ δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα… πουλάνε και ψεύτικες ζωές, ανύπαρκτες καθημερινότητες που κανένα προϊόν δεν μπορεί να σου προσφέρει.
Από πού ν αρχίσω…
Απ το φανταστικό καθαριστικό που με ένα χάδι/πέρασμα κάνει την κουζίνα και το μπάνιο σας ν αστράφτουν?
  • Τι σόι νοικοκυρές αφήνουν το σπίτι τους να γίνει τέτοια χάλια από βρώμα και δυσωδία περιμένοντας να εμφανιστεί το μαγικό καθαριστικό… και δεν ντρέπονται να το εμφανίσουν και στη τηλεόραση.
  • Αμα είναι τέτοια χάλια το σπίτι σου κυραμ 20 μπουκάλια καθαριστικό… ακουαφόρτε και τρίψιμο με σύρμα θέλει για να καθαρίσει… Μη σου πω και μια γυναίκα να στο καθαρίζει μια φορά τη βδομάδα.
Μαλακτικό ρούχων…  
Ποια στρώνει το κρεβάτι της και αισθάνεται σαν να κάνει τραμπολίνο σε ένα στρώμα λουλουδιών?
Γιατί εμένα το πήγαινε έλα  και το μάγκωμα των δακτύλων για να μπουν κάτω απ το στρώμα δύο σεντόνια ένα πάπλωμα και μια κουβέρτα μόνο λιβάδια από λουλούδια δε με κάνει να φαντασιώνομαι
Ποιας παιδάκι την ευχαρίστησε έστω και μία φορά γιατί μυρίζει ωραία το μπουρνούζι του?

Προϊόντα αποτρίχωσης…
Σε αποτριχωμένο πόδι ξέρω κι εγώ να περνάω τη μηχανή από πάνω και να μην πονάω… Να σε δω να το κάνεις με τη τρίχα κάγκελο… που νιώθεις  σαν να σε τσιμπάνε ταυτόχρονα χιλιάδες βελόνες… κι έρχεται η γάμπα και κοκκινίζει και φουντώνει ..
Για να κάνω απόσβεση το διαολομηχανάκι αυτό … κάνω σε δύο μέρες αποτρίχωση εναμιση πόδι… στο μισο βάζω ξυράφι γιατί δεν αντέχω τον πόνο.. κι αυτό μονο το καλοκαίρι που είναι γυμνο το πόδι…
Το χειμώνα ξυράφι ξυραφάκι μου…


Γιαούρτια..
Έχω αναφερθεί στα γιαούρτια σε προηγούμενη ανάρτηση.. Επαναλαμβάνω μόνο ότι δε με πείθει καμία ότι εισπράττει τέτοια απόλαυση από το γιαούρτι σαν να τρώει αμβροσία… Κοιτάω δίπλα μου σε φίλες σε συγγενείς… κανείς μα κανείς δεν κάνει 10sec  να βγάλει το κουτάλι με το γιαούρτι απ το στόμα κάνοντας μμμμμμμ!!!!!
Σαμπουάν..
Τα  έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα… είναι και η τρίχα μου σα φτερό νεογνού λεπτή και εύθραυστη… ούτε όγκο.. ούτε λάμψη… ούτε στρωμένη καλοσχηματισμένη μπούκλα..
Σαμπουάν για λεπτά μαλλιά … σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά… σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά… για σγουρά… για όγκο… για λάμψη… με conditioner..
Ποιο απ όλα να βάλω στα φτερά μου???  Κάθε expert έφτιαξε το σαμπουάν του κι εγώ πρέπει να λούζομαι με 7 διαφορετικά σαμπουάν κάθε μέρα της εβδομάδας και ποτέ μα ποτέ δεν θα έχω ούτε κατά 50% τα υπέροχα ζωντανά λαμπερά μαλλιά των μοντέλων στις διαφημίσεις

Σοκολάτες
Κανένας κούκλος δεν θέλησε να πάρει το kinder bueno μου ταυτόχρονα απ το περίπτερο για να μου ζητήσει το τηλεφωνό μου
Κανένας πρώην γκόμενος δεν γύρισε γονατιστός πίσω μόλις αντίκρισε την lacta

Έγραψα το τηλ μου σε περιτύλιγμα και το κοψα στη μέση… κανείς δεν με πηρε τηλ
Τάισα τον πατέρα μου κάθε μέρα για μια βδομάδα break και μετά του είπα για τον προϊστάμενό μου που τα χω πάρει στην κράνα μαζί του γιατι η μαλακία του δεν υπάρχει και είναι πολύ γειά σου τύπος ενώ η διευθύντρια τα σπάει… κι ο πατέρας μου έφερε το θερμόμετρο ενώ το ζάχαρό του χτύπησε 180! 


Σήμα Καμπάνα…????!!!!
Ναι… όταν στέκομαι στην βοριοανατολική γωνία του σπιτιού μου με το αριστερό χέρι έξω απ το παράθυρο και το δεξί πόδι πάνω στο περβάζι… Πρέπει να γίνω Κομανετσι για να σημάνει η καμπάνα…

Αυτοκίνητο…!!!!
Αγοράζοντας ένα αυτοκίνητο.. αποκτάς +10cm ανδρισμού… τέλειο κορμί… στυλ.. κανένας δε σε φασκελώνει (για γυναίκες οδηγούς)… τα βάζεις με μεγαλύτερα αυτοκίνητα σαν άλλος Δαυίδ.. υποκλίνονται ουρανοξύστες στο περασμά σου… σε κυνηγάνε δικαστικοί επιμελητές για κατάσχεση σε 6 μήνες απλήρωτων υψηλών δόσεων


Last but not least… Ότι εχει να κάνει με λαχταριστά φαγώσιμα
Έτσι από γινάτι γιατί δεν μπορω να τα φάω

3 σχόλια:

  1. χαχαχαχα! Ειλικρινά μεγαλύτερη πλάνη από το μάρκετινγκ δεν υπάρχει! Σου πουλάνε σκ@τ@ με το συμπάθειο για μεταξωτές κορδέλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως ειναι δυνατον να θεωρηθει αξιοπιστη μια κριτικη για το ιδιο σου το προιον.
    Αν το δουμε σε ατομικο επιπεδο μιλαμε για περιαυτολογια.
    (Ειμαι σοφος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. koykla mou se diabazo k tautistika entelos omws. sa na einai diko mou to blog sou! sunexise!

    ΑπάντησηΔιαγραφή