Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΩ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ!!




Θέλω να γιορτάσω του Αγίου Βαλεντίνου!!!

Το ομολογώ! Είμαι 36 ετών και η τελευταία φορά που γιόρτασα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ήταν στο Λύκειο με έναν πλατωνικό μου έρωτα τον Βασίλη... ώρα του καλή! Μου έφερε λουλούδια στο φροντιστήριο και κάρτα και μια μικρούλα καρδούλα κρεμαστό στο λαιμό που ακόμα την έχω  και την φοράω κατα καιρούς.
Ναι ναι.. την ξέρω την θεωρία ότι οι ερωτευμένοι γιορτάζουν κάθε μέρα... ότι είναι ξενόφερτη γιορτή... ότι δεν χρειάζεται μια μέρα για να δείξεις τον έρωτά σου... κι ότι είναι γιορτή για τους ανθοπώλες και τους ζαχαροπλάστες κλπ κλπ κλπ
Ε λοιπόν εμένα δεν με νοιάζει!!Και τη μαμά μας την αγαπάμε κάθε μέρα αλλά τρέχουμε να της κάνουμε δωράκι στη Γιορτή της Μητέρας... Γυναίκες ήμαστε κάθε μέρα... αλλά κατά μεγάλο ποσοστό γεμίζουν τα μαγαζιά γυναικοπαρέες στη Γιορτή της Γυναίκας.. 
Εντάξη αν εσείς είστε από της τυχερές και ο άνδρας σας σας κάνει δωράκια και σας ετοιμάζει ρομαντικές βραδιές στο ξεκούδουνο. Πάσο!! Αν είστε μόνιμα σε ρομαντική ερωτική διάθεση.. Τιμή σας και καπέλο σας... Αν του μαγειρεύετε ένα όμορφο δειπνο με κεράκια, απαλή μουσική και σέξυ αμφίεση.. τότε στις 14-2 να κάτσετε με φορμες και ποπκορν να δειτε "Το Νησι"
Εγώ είτε δεν είχα σχέση τέτοια εποχή.. ή κι όταν είχα όοοοοολοι "έβγαζαν καντήλες" στη σκέψη της γλυκανάλατης μέρας και δήλωναν "μα αγάπη μου εμείς ζούμε τον ερωτά μας κάθε μέρα".. Κι εγώ που γενικά σαν άνθρωπος δεν θέλω να φανώ γκρινιάρα και απαιτητική έκανα τουμπεκί ψιλοκομμένο ένω μέσα μου έβραζα... "πότε γιορτάσαμε ρε μαλάκα και δεν το πήρα χαμπάρι που αν ο ρομαντισμός σου βαρούσε μια μπουνιά στη μούρη θα αναρωτιόσουν πως δεν είδες το ανοιχτό ντουλάπι κι έπεσες πάνω του"
Για να είμαι δίκαιη .. μια σχέση μου - ο Γιώργος μου- πριν 15 χρόνια μου έκανε το τραπέζι σ ένα ταβερνάκι και μου πήρε τριαντάφυλλα από έναν πλανόδιο που του κόστισαν περισσότερα απ το τραπέζι και ήταν άνεργος και φαντάρος! Ο γλυκός μου κρατούσε μήνες απ το χαρτζιλίκι του... κι αυτό ναι ήταν ρομαντικό και ένδειξη αγάπης!
Ε λοιπόν φέτος τα θέλω ΟΛΑ!!!
Και σας το λέω και ας φανεί κατινιά... το γράφω να το διαβάσει κι ο καλός μου - αν πάρει χαμπάρι εγκαίρως την ανάρτηση μιας και έχω καιρό να σας γράψω- και να πράξει τα δέοντα!

ΘΕΛΩ... Λουλούδια ή σοκολατάκια με κάρτα το πρωί στη δουλειά
ΘΕΛΩ... να μαγειρέψω ένα υπέροχο ρομαντικό δείπνο by the fireplace
ΘΕΛΩ... Κόκκινα ροδοπέταλα στο κρεββάτι ... και σεξυ εσώρουχα
ΘΕΛΩ .. Να ερθει κούκλος φρεσκοξυρισμένος και καλοντυμένος να μυρίζει το αγαπημένο μου άρωμα
ΘΕΛΩ... Δώρο! Δεν με νοιάζει η αξία καθόλου... θέλω όμως να έχει αφιερώσει λίγο χρόνο για να πάρει κάτι για μένα.
ΘΕΛΩ..Παγωμένη σαμπάνια με φράουλες
ΘΈΛΩ.. Nα παίζουν οι αγαπημένες μου μπαλάντες
ΘΕΛΩ.. Sex.. all night long
ΘΕΛΩ ΑΔΕΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ

9 σχόλια:

  1. ευχομαι να γινουν ολα οσα θες, ετσι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλώς σε βρήκα Χοντρούλα. Στο εύχομαι μέσα από την ψυχή μου. Να το γιορτάσεις και να το χαρείς όσο δεν πάει. Τόσο που να μη θες να ξαναδείς ροζ και κόκκινες καρδούλες...
    ...και να γράψεις γι΄αυτο μετά, σε παρακαλώ.
    Να έχω να ζηλεύω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μακάρι κουκλίτσα μου νά γίνουν ολα τά θέλω σου τήν αυριανή μέρα , καί έυχομαι νά τά έχει διαβάσει ο αγαπημένος σου ..
    καί νά μάς πείς μετά τά καυέκαστα χιχιιχιχί ..
    Τήν Καλημέρα μου .
    φιλιά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μακάρι να γίνουν όλα όπως τα θέλεις..να χαρείς τον άνθρωπό σου και να σε χαρεί και αυτός έτσι όπως τοχεις φανταστεί..Αυτές οι στιγμές είναι που μένουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σου εύχομαι να γινουν όλα όπως τα θέλεις!!! Ποτέ δεν είναι αργά!!! Καλή τύχη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φράουλες που να σου βρει τέτοια εποχή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ;-)... Φράουλες βρήκα εγώ!
    Προς το παρόν έχω λάβει sms σχετικού περιεχομένου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλή τύχη!!!!
    και αν πάλι δεν το διάβαση σήμερα...
    E! και αύριο μέρα είναι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μαζι σου κι εγωωωωω!
    φραουλες ''βρομαει'' ο τοπος...δηλαδη βρισκεις πλεον παντου!
    ευχομαι κοπελαρα μου να περασεις τελεια σημερα...γιατι το αξιζεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή