Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Η ευτυχία... τι'ναι αυτό που περιμένουμε για να ρθει?


Κάθομαι στο κρεβάτι μου.. η τηλεόραση παίζει χαμηλόφωνα Λαζόπουλο κι εγώ σερφάρω (σε site με τσάντες και παπούτσια μη νομίζετε κάτι σημαντικό).
Δίπλα μου ψήνεται στον πυρετό ο καλός μου… βυθίζεται στον ύπνο και ξυπνάει που και που να του δώσω να πιεί λίγο χυμό ή νερό να μην αφυδατωθεί. Μοιάζει ανήμπορος να κουνηθεί, χωρίς δύναμεις να σηκωθεί καθιστός να φάει κάτι. Με το ζόρι τον τάισα λίγη κοτόσουπα… Τον κοιτάω και πονάω, με κοιτάει και μέσα στην παραζάλη του μου λέει να πάω μέσα στον καναπέ μη με κολλήσει. 
Κι άρχισα να αναρωτιέμαι… Τι χρειάζεται κάποιος για να είναι ευτυχισμένος? Κι επειδή καθένας είναι διαφορετικός το αλλάζω. Τι χρειάζομαι εγώ για να είμαι ευτυχισμένη?
 Ένα σπίτι… ένα κεραμίδι πάνω απ το κεφάλι του που έλεγαν οι παλαιότεροι. ΟΚ και γιατί δε μου κάνει το δυαράκι μου (μάλλον τριάρι το λες) και θέλω μια μεζονέτα σαν αυτή της φίλης μου… 200 τμ με μισό στρέμμα κήπο? Δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω απ το να το καθαρίζω με τις ώρες? Πρέπει να τα σκάω χοντρά στο πετρέλαιο για να το ζεστάνω το χειμώνα και στη ΔΕΗ για να το κρυώνω το καλοκαίρι? Σκοπεύω να καλέσω 50 άτομα στο τεράστιο σαλονοκαθηστικό? Κι αν με πιάσει κόψιμο και δεν προλάβω να ανέβω τις σκάλες για το μπάνιο που είναι στον πάνω όροφο?
Αρα.. μ ένα μικρό λιτό σπίτι δεν κερδίζω και χρόνο και χρήμα?

Ένα αυτοκίνητο… Ναι, να μετακινείσαι και να πηγαίνεις καμια εκδρομούλα το σαββατοκύριακο, να πηγαίνεις στη θάλασσα το καλοκαίρι, να κουβαλάς τα ψώνια απ το supermarket.

Αλήθεια χρειάζομαι την Lancia Delta που έπαιζε στο ILLUMINATI? Χρειάζομαι το τζιπ της LEXUS? Χρειάζομαι μια Mercedes ή μια BMW 2.000 κυβικών? 
Όταν ξαναξυπνήσει ο καλός μου θα τον ρωτήσω αν θα κάνουμε ποτέ τον γύρο της Ευρώπης με αμάξι ή αν θα πάρουμε μέρος στο ράλυ Παρίσι Ντακάρ?

Με το 1.400ράκι μου, πάω όπου θέλω… οι δρόμοι δεν είναι φτιαγμένοι για ταχύτητα… κάνω οικονομία σε τέλη και βενζίνες.. κουβαλάει μια χαρά τα ψώνια μου… και δεν πρέπει να πάρω πολυετές δάνειο που να μου ρουφάει τον λογαριασμό μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει.

Ρούχα Κοσμήματα Αξεσουάρ…

Εδώ στο μόνο πράγμα που δεν κάνω σκοντο είναι στα παπούτσια… Τα ακριβά παπούτσια είναι πιο μαλακά, πιο σταθερά, με δέρμα μέσα ώστε να μη χρειάζεσαι αποσμητικό… και ναι ένα ωραίο ζευγάρι παπούτσια μου αλλάζει τη διάθεση.

Κατά τα άλλα… έκανα οικονομία πριν ένα χρόνο και μου αγόρασα μια επώνυμη τσάντα των 1000 €. Ενθουσιάστηκα από την ποιότητα δέρματος, από το σχέδιο, και από πέρισυ βγήκε από το υφασμάτινο πουγκί της και το κουτί της…μία φορά!

Μ αυτό το χιλιάρικο θα μπορούσα να πάω 5 μέρες ταξίδι στο εξωτερικό! Τι απ τα δύο δίνει περισσότερη ευχαρίστηση? Δεν χρειάζομαι δεύτερη σκέψη… το ταξίδι!

Ηλεκτρονικά Gadgets… Ιpod IphoneIpadLaptop.. 3D TV.. Home Cinema… Blueray DVD player… GPS.. Πλυντήριο που σε βρίζει αν ξεχάσεις το κόκκινο βρακί σου ανάμεσα στα λευκά σεντόνια… κουζίνα που μετράει τις θερμίδες και τη χοληστερίνη του φαγητού σου… ψυγείο που σου παραγγέλνει τα ψωνια που σου λείπουν on-line… σίδερο που αναγνωρίζει τις ευαίσθητες δαντέλες σου απ τις χοντρές αθλητικές κάλτσες του… φούρνος μικροκυμμάτων-γκριλ-αέρα-αρτοπαρασκευαστής- παγωτομηχανή- καφετιέρα- ξυπνητήρι!

Πράγματα που χρειάζεσαι χιλίαδες ευρουδάκια για να αποκτήσεις και να πουλήσεις μούρη και που στο τέλος εχεις βαρεθεί με τους τόμους οδηγείες χρήσεως να μάθεις πώς τα κάνουν όλα αυτά και καταλήγεις μετά από αποτυχημένες προσπάθειες να τα χρησιμοποιείς ως.. απλό mp3player που ακούς ραδιο στη παραλία.. απλό τηλέφωνο που τηλεφωνείς απαντάς σε κλήσεις και στέλνεις και κανα μήνυμα αν καταφέρεις να πατήσεις στην οθόνη αφής τα σωστά γραμματάκια πριν σου γίνουν τα νεύρα κρόσια.. και γενικά στο τέλος τα χρησιμοποιείς σαν τις απλές αντίστοιχες συσκευές που έχουν το 1/3 του κόστους.

Καριέρα… Μεγάλη παγίδα!! Καριέρα ή δουλειά?? Καριέρα.. καλύτερος μισθός! Ναι συμφωνώ. Διάθεση και χρόνο να τα χαρείς?? Έχεις?? Αν πάω πίσω και σκεφτώ ότι πρέπει… να πληρώσω τη δόση του στεγαστικού της μεζονέτας… το πετρέλαιο και τα λοιπά κοινόχρηστα για τη μεζονέτα… τη δόση για το δάνειο της LEXUS… τα τελη τα ασφάλιστρα και τις βενζίνες της… τις δόσεις στην πιστωτική για την τσάντα των 1.000€… και τις δόσεις των ηλεκτρονικών gadgets..τότε ναι… Καριέρα!

Αν τα πράγματα είναι πιο απλά?? Μήπως χρειάζομαι λιγότερα χρήματα και έχω περισσότερο χρόνο για να ΖΩ?

Τελικά τι χρειάζομαι για να είμαι ευτυχισμένη?? Και πόσο κοστίζει?

Υγεία!!! Για μένα και τους αγαπημένους γύρω μου. Για την υγεία κάποιου αγαπημένου μου θα μπορούσα να γίνω πουτάνα… να πουλήσω το νεφρό μου… να ζητιανέψω.. να πλένω σκάλες και τουαλέτες. Τρέμω στην ιδέα ότι μπορεί να χάσω κάποιον δικό μου χωρίς να έχω κάνει όοοοοτι περνάει απ το χέρι μου.

Μουσική!... Μπορείς να μου απαγορέυσεις τα πάντα… Αν μου απαγορέψεις να ακούω μουσική και να τραγουδάω θα πέσω σε βαθειά κατάθλιψη και θα μαραζώσω. Τι κοστίζει?? Μια σύνδεση ADSL ή ακόμα λιγότερο.. ένα ραδιοφωνάκι

Αλλά τι είναι το μοναδικό πράγμα στον κόσμο που όσο κι αν διαθέτεις πάντα το αναζητάς?

ΑΓΑΠΗ! Ένα σώμα μια αγκαλιά να νιώσεις ότι εκει μέσα τίποτα ποτέ δεν μπορεί να σε πειράξει.. Δυο μάτια που να σε κοιτάνε και να νιώθεις ότι η Ζιζέλ  είναι μια ξεβαμμένη ξενέρωτη ξυλαγγούρω μπροστά σου.. Μια ψυχή να μοιράζεται τα όνειρά της μαζί σου.. Μια αγάπη να μοιράζεσαι όλα τα παραπάνω.  Ένα πλάσμα που ψήνεται στον πυρετό δίπλα σου και η πρώτη του σκέψη είναι να πάς στο δίπλα δωμάτιο για να μη σε κολλήσει.

Πέφτει ο πυρετός (για λίγες ώρες).. έχει ιδρώσει και πρέπει να αλλάξει… πάω να του στίψω και μια πορτοκαλάδα και μετά να κοιμηθώ δίπλα του… να νιώθει ασφάλεια.. κι ας κολλήσω!


37 σχόλια:

  1. προσυπογράφω ολα οσα έγραψες ..
    καί στό τελευταίο .. απλά σού λέω .. σέ ζηλέυω ... μέ τήν καλή τήν έννοια .. !!

    Τήν Καλημέρα μου ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλετε να πουλήσετε το νεφρό σας; ή ψάχνετε για μια ευκαιρία να πουλήσετε το νεφρό σας για χρήματα λόγω οικονομικής υποβάθμισης και δεν ξέρετε τι να κάνετε, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και θα σας προσφέρουμε καλό ποσό για το νεφρό σας. Το όνομά μου είναι (Doctor Elvis Whyte) είμαι φρενολόγος στο νοσοκομείο μας και ειδικεύεται στην χειρουργική των νεφρών και ασχολούμαστε επίσης με την αγορά και τη μεταμόσχευση νεφρών με το να ζει κάποιος αντίστοιχος δότης. Email επικοινωνίας: doctorelviswhyte@gmail.com ή whatsapp us +2347083629144 για περισσότερες πληροφορίες

      Διαγραφή
    2. Γεια σας και Καλώς ήλθατε στην Spotcap Global Loan Services, το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι αξιωματικός δανείου και εκπροσωπώ αυτή τη μεγάλη εταιρεία. Χρειάζεστε οικονομική αποζημίωση, εάν είστε, επικοινωνήστε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | και να έχετε ένα δάνειο στο λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, διότι παρέχουμε άριστες υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

      Προσφέρουμε όλα τα είδη των δανειακών υπηρεσιών, Είτε πρόκειται για την έναρξη μιας επιχείρησης είτε χρειάζεστε ένα δάνειο για άλλους προσωπικούς λόγους e.t.c. Η υπηρεσία μας είναι πολύ γρήγορη, ασφαλής και πολύ αξιόπιστη.

      Γνωρίζουμε ότι η απόκτηση ενός νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα Στα άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι το βρίσκουν τόσο δύσκολο να πάρουν δάνειο μετοχών από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλού ενδιαφέροντος ποσοστό, ανεπαρκής εξασφάλιση, αναλογία χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο

      Δεν υπάρχουν πλέον χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου θέλετε

      Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης 24 ωρών. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή επικοινωνήστε μαζί μου στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λήψη απάντησης Σε μια στιγμή.

      Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να ξέρουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, απλά γράψτε μας και θα λάβετε ένα δάνειο.

      Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

      Διαγραφή
    3. Χρειάζεστε ένα δάνειο για να εδραιώσετε το χρέος σας Με προσιτό επιτόκιο; Ή προσωπικά δάνεια * επιχειρηματικά δάνεια κλπ. Τα ενδιαφερόμενα μέρη θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 |

      Όταν πρόκειται για δανεισμό σε απευθείας σύνδεση, είμαστε πολύ αξιόπιστοι και αξιόπιστοι, Επικοινωνήστε μαζί μας Σήμερα, είναι επιτακτική η συνεργασία σας με τη σωστή εταιρεία. Θα σας βοηθήσουμε να πάρετε το καλύτερο ποσοστό για το δάνειό σας Ανεξάρτητα από την πίστωση σας! Εάν ψάχνετε για οποιοδήποτε είδος δανείου, έχετε έρθει στη σωστή θέση. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 |

      Προσφέρουμε Οικονομικές Συμβουλές σε Πελάτες, Εταιρείες που Αναζητούν Χρηματοδότηση Χρέους / Δανείου και Αναζητούν Κεφάλαιο Εργασίας για να ξεκινήσουν μια νέα επιχείρηση ή να επεκτείνουν τις υπάρχουσες επιχειρήσεις. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 |

      Εφαρμόστε για ένα δάνειο

      Διαγραφή
  2. Δλδ η Ζιζελ είναι κάτι άλλο απο αυτό που γράφεις;

    Προσυπογράφω και εγώ οσα λες αν και διαθέτω κάποια απο αυτά που λες και τα χρησιμοποιώ για να μου κάνουν καλύτερη απλα την ζωή και να διασκεδάζω και όχι για επίδειξη.(ειμαι λίγο technofreak)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγω με τα τρια τελευταια που έβαλες σε σειρα υγεια-αγαπη-μουσικη βολευομαι ανετα.υπερτατη ευτυχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν υπάρχει υγεία όλα γίνονται
    ...και στη τελική πραγματικά πολύ λίγα
    χρειαζόμαστε για να είμαστε ευτυχισμένοι
    ...και εσύ τα έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πού είσαι, καλέ; Ζυγιστήκαμε για Μάρτη; Δώσε στίγμα! :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Που είσαι ρε κορίτσι;

    Γράψε να πάρουμε κι εμείς κουράγιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πόσο ξέρεις;;;;
    btw, εκείνο το πλυντήριο που το πουλάνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλή μέρα,
     
    Ο καθένας, χρειάζεστε επειγόντως δάνειο για να χρηματοδοτήσετε την επιχείρησή σας, να δημιουργήσετε μια εταιρεία ή να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας, η FRED LARRY LOAN COMPANY, είναι πάντα διαθέσιμη για να σας βοηθήσει όταν έχετε φύγει όλη η ελπίδα.

    Να πάρει ένα νόμιμο δάνειο ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα για τα άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό. Το θέμα της πίστωσης και των ασφαλειών είναι κάτι που οι άνθρωποι ανησυχούν πάντα όταν αναζητούν ένα δάνειο από έναν νόμιμο δανειστή. Αλλά έχουμε κάνει αυτή τη διαφορά στον δανεισμό με αξιοπιστία. Δίνουμε δάνειο από το φάσμα των $ 500.000 έως $ 500.000.000.000. Είμαστε εγγεγραμμένοι, εγγυημένοι και πιστοποιημένοι από την κυβέρνηση, διεθνώς, η Fred Larry Loan Company είναι η λύση για όλα τα οικονομικά σας προβλήματα, τα δάνεια μας είναι εύκολα, φθηνά και γρήγορα και δίνουμε δάνεια σε ιδιώτες, επιχειρήσεις, ιδρύματα, επιχειρηματικούς οργανισμούς και ανθρώπους Όλα τα είδη σε όλο τον κόσμο.

    Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τα εξής:

    Δάνεια για οποιοδήποτε είδος και σκοπό,

    Δεν υπάρχει κοινωνική ασφάλιση και δεν υπάρχει πιστωτικός έλεγχος, εγγύηση 100%. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας πείτε ακριβώς τι θέλετε και σίγουρα θα κάνουμε το όνειρό σας πραγματικότητα. (FRED LARRY LOAN COMPANY). Λέει ΝΑΙ όταν οι τράπεζες σας λένε ΟΧΙ. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για το ποσό του δανείου που χρειάζεστε για να ταιριάξετε τον προϋπολογισμό σας,
    Πάρτε το δάνειό σας τώρα με επιτόκιο 3%.
    Στείλτε μας email τώρα στο (fredlarryloanfirm@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρειάζεστε ένα δάνειο για οποιοδήποτε λόγο εάν ναι επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στο ericfinancee@gmail.com ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας ericfinancee.wixsite.com/ericfinance

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χαίρετε,
    το όνομά μου είναι dr walter, σήμερα χρειαζόμαστε δότες νεφρού μόνο για 470.000,00 δολάρια.
    επικοινωνήστε μαζί μας τώρα μέσω email και κινητού τηλεφώνου.
    ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: drwalterhospital@gmail.com
    αριθμός κινητού: +17609739428.

    Χαιρετισμοί
    Δρ Walter

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χρειαζόμαστε επειγόντως δότες νεφρού σε όλο τον κόσμο, ύψους 800.000,00 ΕΥΡΩ.
    επικοινωνήστε με τον dr daniels για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαδικασίες των νεφρών:

      ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ; danielshospital55@gmail.com

    Whatsapp; +2348181726727

    Ευχαριστώ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημέρα σε όλους,
    Πουλήστε ένα νεφρό. Εξοικονομήστε μια ζωή και κερδίστε χρήματα, είμαι γιατρός για τον Alex
    Αγορά νεφρών Θέλετε να πουλήσετε το νεφρό σας για να σώσετε μια ζωή;
    αναζητώντας μια ευκαιρία να πουλήσετε το νεφρό σας για μια καλή τιμή, έτσι ώστε εσείς
    μπορεί να πληρώσει το χρέος σας; Αυτή είναι μια ευκαιρία για σας να πουλήσετε το νεφρό σας για
    600.000,00 $ και άνω. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι δότες θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την ομάδα μας
    περισσότερες πληροφορίες μέσω e-mail: dralexspeciallist@gmail.com Ή τι είναι η εφαρμογή
    +2348162029187 Βεβαιωθείτε ότι δεν διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας γιατί θα το κάνουμε
    σίγουρα σιγουρευτείτε ότι θα συνεργαστούμε μαζί σας και θα φροντίσουμε και εσείς
    απολαύσετε να συνεργαστείτε μαζί μας.

    Email: dralexspeciallist@gmail.com

    Χαιρετισμοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θέλετε να πουλήσετε το νεφρό σας; ή ψάχνετε για μια ευκαιρία να πουλήσετε το νεφρό σας για χρήματα λόγω οικονομικής υποβάθμισης και δεν ξέρετε τι να κάνετε, τότε επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και θα σας προσφέρουμε καλό ποσό για το νεφρό σας. Το όνομά μου είναι (Doctor Elvis Whyte) είμαι φρενολόγος στο νοσοκομείο μας και ειδικεύομαι στην χειρουργική των νεφρών και ασχολούμαστε επίσης με την αγορά και τη μεταμόσχευση νεφρών με τη διαβίωση ενός αντίστοιχου δότη. Email επικοινωνίας: doctorelviswhyte@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανυπομονούμε να αγοράσουμε για να σώσει μια ζωή φίλων και ένα μέλος της οικογένειας.

    Εσείς σκέφτεστε ή θέλετε να πουλήσετε τα νεφρά σας λόγω οικονομικής ανικανότητας;

    τιμή; Αυτή είναι μια ευκαιρία να πουλήσει για $ 450,000.00 δολάρια; Μας μιλήστε

    σήμερα όσο το δυνατόν συντομότερα. Καθώς αυτή τη στιγμή αγοράζουμε και πουλάμε

    Νεφρά. Το Νοσοκομείο μας εξειδικεύεται επίσης στην Χειρουργική του Νεφρού και του ήπατος και του

    είμαστε σήμερα σε συνεργασία με άλλα διεθνή νοσοκομεία για

    την Αγορά και πώληση υγιεινών νεογνών, με διαβίωση και αντίστοιχη

    δωρητές. Βρισκόμαστε στην Ινδία, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Πακιστάν, την Κίνα, τη Χιλή, την Τουρκία,

    ΗΠΑ, Μαλαισία, Ταϊλάνδη, Κολούμπια, Νιγηρία κλπ.

    Αν σας ενδιαφέρει να πουλήσετε ή να αγοράσετε νεφρά, μην διστάσετε να το κάνετε

    Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: drgomezjohnson27@gmail.com ή whatssap: +2348082419564

    Γνήσιοι δωρητές / πωλητές / Αγοραστές Χρειάζεται να συγκεντρώσετε μετρητά για δαπάνες υγειονομικής περίθαλψης ή για την πληρωμή χρεών ή αγαθών



    Τις καλύτερες ευχές



    dr gomez

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανυπομονούμε να αγοράσουμε για να σώσει μια ζωή φίλων και ένα μέλος της οικογένειας.

    Εσείς σκέφτεστε ή θέλετε να πουλήσετε τα νεφρά σας λόγω οικονομικής ανικανότητας;

    τιμή; Αυτή είναι μια ευκαιρία να πουλήσει για $ 450,000.00 δολάρια; Μας μιλήστε

    σήμερα όσο το δυνατόν συντομότερα. Καθώς αυτή τη στιγμή αγοράζουμε και πουλάμε

    Νεφρά. Το Νοσοκομείο μας εξειδικεύεται επίσης στην Χειρουργική του Νεφρού και του ήπατος και του

    είμαστε σήμερα σε συνεργασία με άλλα διεθνή νοσοκομεία για

    την Αγορά και πώληση υγιεινών νεογνών, με διαβίωση και αντίστοιχη

    δωρητές. Βρισκόμαστε στην Ινδία, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Πακιστάν, την Κίνα, τη Χιλή, την Τουρκία,

    ΗΠΑ, Μαλαισία, Ταϊλάνδη, Κολούμπια, Νιγηρία κλπ.

    Αν σας ενδιαφέρει να πουλήσετε ή να αγοράσετε νεφρά, μην διστάσετε να το κάνετε

    Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: drgomezjohnson27@gmail.com

    Γνήσιοι δωρητές / πωλητές / Αγοραστές Χρειάζεται να συγκεντρώσετε μετρητά για δαπάνες υγειονομικής περίθαλψης ή για την πληρωμή χρεών ή αγαθών



    Τις καλύτερες ευχές



    dr gomez

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανυπομονούμε να αγοράσουμε για να σώσει μια ζωή φίλων και ένα μέλος της οικογένειας.

    Εσείς σκέφτεστε ή θέλετε να πουλήσετε τα νεφρά σας λόγω οικονομικής ανικανότητας;

    τιμή; Αυτή είναι μια ευκαιρία να πουλήσει για $ 450,000.00 δολάρια; Μας μιλήστε

    σήμερα όσο το δυνατόν συντομότερα. Καθώς αυτή τη στιγμή αγοράζουμε και πουλάμε

    Νεφρά. Το Νοσοκομείο μας εξειδικεύεται επίσης στην Χειρουργική του Νεφρού και του ήπατος και του

    είμαστε σήμερα σε συνεργασία με άλλα διεθνή νοσοκομεία για

    την Αγορά και πώληση υγιεινών νεογνών, με διαβίωση και αντίστοιχη

    δωρητές. Βρισκόμαστε στην Ινδία, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Πακιστάν, την Κίνα, τη Χιλή, την Τουρκία,

    ΗΠΑ, Μαλαισία, Ταϊλάνδη, Κολούμπια, Νιγηρία κλπ.

    Αν σας ενδιαφέρει να πουλήσετε ή να αγοράσετε νεφρά, μην διστάσετε να το κάνετε

    Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: drgomezjohnson27@gmail.com

    Γνήσιοι δωρητές / πωλητές / Αγοραστές Χρειάζεται να συγκεντρώσετε μετρητά για δαπάνες υγειονομικής περίθαλψης ή για την πληρωμή χρεών ή αγαθών



    Τις καλύτερες ευχές



    dr gomez

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χαίρετε


    Ψάχνετε για ένα επείγον δάνειο; Έχω μια καλή είδηση για σας! Προσφέρουμε δάνεια που κυμαίνονται από $ 1000 έως $ 50 εκατομμύρια με επιτόκιο 3% ετησίως.
    Προσφέρουμε Δάνεια για επιχειρηματική ανάπτυξη, προσωπικά δάνεια, δάνειο αυτοκινήτων κλπ,

    Είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί.

      Εάν ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail. easyloanfirm2020@gmail.com

    Χαιρετισμοί
    Ντέρεκ Ντάγκλας
    easyloanfirm2020@gmail.com

    Χρειάζεστε δάνειο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανυπομονούμε να αγοράσουμε για να σώσει μια ζωή φίλων και ένα μέλος της οικογένειας.

    Θεωρείτε ή θέλετε να πουλήσετε τους νεφρούς ή τους όρχεις σας εξαιτίας της οικονομικής κατάρρευσης;

    τιμή; Αυτή είναι μια ευκαιρία να πουλήσει για 500.000,00 ΕΥΡΩ; Μας μιλήστε

    σήμερα όσο το δυνατόν συντομότερα. Καθώς αυτή τη στιγμή αγοράζουμε και πουλάμε

    Νεφρά. Το Νοσοκομείο μας εξειδικεύεται επίσης στην Χειρουργική του Νεφρού και του ήπατος και του

    είμαστε σήμερα σε συνεργασία με άλλα διεθνή νοσοκομεία για

    την Αγορά και πώληση υγιεινών νεογνών, με διαβίωση και αντίστοιχη

    δωρητές. Βρισκόμαστε στην Ινδία, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Πακιστάν, την Κίνα, τη Χιλή, την Τουρκία,

    ΗΠΑ, Μαλαισία, Ταϊλάνδη, Κολούμπια, Νιγηρία κλπ.

    Αν σας ενδιαφέρει να πουλήσετε ή να αγοράσετε νεφρά, μην διστάσετε να το κάνετε

    Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: drgomezjohnson27@gmail.com


    Γνήσιοι δωρητές / πωλητές / Αγοραστές Χρειάζεται να συγκεντρώσετε μετρητά για δαπάνες υγειονομικής περίθαλψης ή για την πληρωμή χρεών ή αγαθών



    Τις καλύτερες ευχές



    dr philip

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανυπομονούμε να αγοράσουμε για να σώσει μια ζωή φίλων και ένα μέλος της οικογένειας.

    Θεωρείτε ή θέλετε να πουλήσετε τους νεφρούς ή τους όρχεις σας εξαιτίας της οικονομικής κατάρρευσης;

    τιμή; Αυτή είναι μια ευκαιρία να πουλήσει για 500.000,00 ΕΥΡΩ; Μας μιλήστε

    σήμερα όσο το δυνατόν συντομότερα. Καθώς αυτή τη στιγμή αγοράζουμε και πουλάμε

    Νεφρά. Το Νοσοκομείο μας εξειδικεύεται επίσης στην Χειρουργική του Νεφρού και του ήπατος και του

    είμαστε σήμερα σε συνεργασία με άλλα διεθνή νοσοκομεία για

    την Αγορά και πώληση υγιεινών νεογνών, με διαβίωση και αντίστοιχη

    δωρητές. Βρισκόμαστε στην Ινδία, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Πακιστάν, την Κίνα, τη Χιλή, την Τουρκία,

    ΗΠΑ, Μαλαισία, Ταϊλάνδη, Κολούμπια, Νιγηρία κλπ.

    Αν σας ενδιαφέρει να πουλήσετε ή να αγοράσετε νεφρά, μην διστάσετε να το κάνετε

    Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: drgomezjohnson27@gmail.com


    Γνήσιοι δωρητές / πωλητές / Αγοραστές Χρειάζεται να συγκεντρώσετε μετρητά για δαπάνες υγειονομικής περίθαλψης ή για την πληρωμή χρεών ή αγαθών



    Τις καλύτερες ευχές



    dr philip

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Θέλετε να πουλήσετε το νεφρό σας;
    Ψάχνετε για μια ευκαιρία να πουλήσετε τα νεφρά σας για χρήματα λόγω οικονομικής κρίσης και δεν ξέρετε τι να κάνετε;
    Στη συνέχεια, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω drdrew247.mayoclinic@gmail.com και θα σας προσφέρουμε ένα καλό ποσό για τα νεφρά σας, επειδή χρειαζόμαστε επειγόντως νεφρό στην κλινική μας.
    ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: drdrew247.mayoclinic@gmail.com
    Τιμή: 850.000 EUR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Θέλετε να πουλήσετε το νεφρό σας;
    Ψάχνετε για μια ευκαιρία να πουλήσετε τα νεφρά σας για χρήματα λόγω οικονομικής κρίσης και δεν ξέρετε τι να κάνετε;
    Στη συνέχεια, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω drdrew247.mayoclinic@gmail.com και θα σας προσφέρουμε ένα καλό ποσό για τα νεφρά σας, επειδή χρειαζόμαστε επειγόντως νεφρό στην κλινική μας.
    ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: drdrew247.mayoclinic@gmail.com
    Τιμή: 850.000 EUR....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γεια σας και Καλώς ήλθατε στην Spotcap Global Loan Services, το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι αξιωματικός δανείου και εκπροσωπώ αυτή τη μεγάλη εταιρεία. Χρειάζεστε οικονομική αποζημίωση, εάν είστε, επικοινωνήστε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | και να έχετε ένα δάνειο στο λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, διότι παρέχουμε άριστες υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

    Προσφέρουμε όλα τα είδη των δανειακών υπηρεσιών, Είτε πρόκειται για την έναρξη μιας επιχείρησης είτε χρειάζεστε ένα δάνειο για άλλους προσωπικούς λόγους e.t.c. Η υπηρεσία μας είναι πολύ γρήγορη, ασφαλής και πολύ αξιόπιστη.

    Γνωρίζουμε ότι η απόκτηση ενός νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα Στα άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι το βρίσκουν τόσο δύσκολο να πάρουν δάνειο μετοχών από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλού ενδιαφέροντος ποσοστό, ανεπαρκής εξασφάλιση, αναλογία χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο

    Δεν υπάρχουν πλέον χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου θέλετε

    Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης 24 ωρών. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή επικοινωνήστε μαζί μου στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λήψη απάντησης Σε μια στιγμή.

    Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να ξέρουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, απλά γράψτε μας και θα λάβετε ένα δάνειο.

    Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Χρειάζεστε ένα δάνειο για να εδραιώσετε το χρέος σας Με προσιτό επιτόκιο; Ή προσωπικά δάνεια * επιχειρηματικά δάνεια κλπ. Τα ενδιαφερόμενα μέρη θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 |

    Όταν πρόκειται για δανεισμό σε απευθείας σύνδεση, είμαστε πολύ αξιόπιστοι και αξιόπιστοι, Επικοινωνήστε μαζί μας Σήμερα, είναι επιτακτική η συνεργασία σας με τη σωστή εταιρεία. Θα σας βοηθήσουμε να πάρετε το καλύτερο ποσοστό για το δάνειό σας Ανεξάρτητα από την πίστωση σας! Εάν ψάχνετε για οποιοδήποτε είδος δανείου, έχετε έρθει στη σωστή θέση. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 |

    Προσφέρουμε Οικονομικές Συμβουλές σε Πελάτες, Εταιρείες που Αναζητούν Χρηματοδότηση Χρέους / Δανείου και Αναζητούν Κεφάλαιο Εργασίας για να ξεκινήσουν μια νέα επιχείρηση ή να επεκτείνουν τις υπάρχουσες επιχειρήσεις. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 |

    Εφαρμόστε για ένα δάνειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Sky Loans Firm δάνειο, δίνουμε δάνεια με επιτόκιο 0f 3%.

    Καλημέρα κύριε / μα είμαι.

    Είμαστε μια ιδιωτική εταιρεία και προσφέρουμε δάνεια με χαμηλά επιτόκια για τον καθορισμό του ποσού του δανείου είναι μεταξύ 100 εκατομμυρίων δανείων πρόβλεψη δανείου 1.000 ευρώ για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων: άκρη / επιχειρηματική επέκταση ανταγωνιστικότητα.

    (Αριθμός Whatsapp: +79652625435)

    Προσφέρουμε μια ποικιλία δανείων

    * Προσωπικά Δάνεια (εξασφαλισμένα και μη εξασφαλισμένα)
    * Επιχειρηματικά δάνεια (εξασφαλισμένα και μη εξασφαλισμένα)
    * Δάνειο ενοποίησης

    Δεν υπάρχουν τέλη Upfront

    Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτή τη διαφήμιση.Για περισσότερες πληροφορίες και ερωτήσεις, στείλτε μας e-mail σήμερα

    skywealthloanfirm@gmail.com
    skywealthloanfirm@gmail.com
    skywealthloanfirm@gmail.com

    Κα Mary Mason.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Θέλετε να αγοράσετε ένα νεφρό ή θέλετε να πουλήσετε νεφρό? Αν ψάχνετε για μια ευκαιρία να πουλήσετε το νεφρό σας για χρήματα λόγω οικονομικής κρίσης και δεν ξέρετε τι να κάνετε, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και θα σας προσφέρουμε ένα καλό ποσό 1.000.000,00 USD για το νεφρό σας. Το όνομά μου είναι γιατρός Νταβίντ Είμαι νεφρολόγος στην κλινική Mayo. Η κλινική μας είναι Ειδικευόμαστε στη Χειρουργική των Νεφρών και φροντίζουμε επίσης Αγορά και μεταμόσχευση νεφρών ζωντανών. ταιριάζει δωρητής. Βρισκόμαστε στην Ινδία, την Τουρκία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Μαλαισία, την Ινδία. Εάν ενδιαφέρεστε να πουλήσετε ή να αγοράσετε νεφρά, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: mayoclinic55@gmail.com Whatsapp: - Κλήση φωνής +234 9012028961 με εκτιμιση Δρ DAVID

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Θέλετε να αγοράσετε ένα νεφρό ή θέλετε να πουλήσετε νεφρό? Αν ψάχνετε για μια ευκαιρία να πουλήσετε το νεφρό σας για χρήματα λόγω οικονομικής κρίσης και δεν ξέρετε τι να κάνετε, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και θα σας προσφέρουμε ένα καλό ποσό 1.000.000,00 USD για το νεφρό σας. Το όνομά μου είναι γιατρός Νταβίντ Είμαι νεφρολόγος στην κλινική Mayo. Η κλινική μας είναι Ειδικευόμαστε στη Χειρουργική των Νεφρών και φροντίζουμε επίσης Αγορά και μεταμόσχευση νεφρών ζωντανών. ταιριάζει δωρητής. Βρισκόμαστε στην Ινδία, την Τουρκία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Μαλαισία, την Ινδία. Εάν ενδιαφέρεστε να πουλήσετε ή να αγοράσετε νεφρά, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: mayoclinic55@gmail.com Whatsapp: - Κλήση φωνής +2349012028961 με εκτιμιση Δρ DAVID

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Χρειάζεστε δάνειο; προσωπικά δάνεια? επιχειρηματικά δάνεια; στεγαστικά δάνεια? χρηματοδότηση γεωργικών έργων και έργων; δίνουμε όλα τα είδη δανείων με επιτόκιο 2%! Επικοινωνία email; dakany.endre@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. χρειάζεσαι δάνειο; ιδιωτικό δάνειο; Δάνεια επιχειρήσεων; Στεγαστικό δάνειο? Γεωργία και χρηματοδότηση έργων; Προσφέρουμε όλα τα είδη δανείων με επιτόκιο 2%! E-mail επικοινωνίας: dakany.endre@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΓΕΙΑ ΣΑΣ
    θεατής Είμαι εδώ για να μοιραστώ τη μαρτυρία μου για το πώς εν τέλει εντάχθηκα στη γειτονιά των Illuminati και έγινα ΠΛΟΥΣΙΟΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ. Έκανα ό,τι μπορούσα για να γίνω μέλος της Αδελφότητας, αλλά με πρόδωσαν αρκετές φορές πριν βρω μια μαρτυρία. στο Διαδίκτυο, οπότε επικοινώνησα με τον πράκτορα, φοβόμουν ότι θα μου ζητούσε πολλά χρήματα πριν προλάβω να συμμετάσχω στο φως, αλλά προς μεγάλη μου έκπληξη μόλις μου ζήτησε να αγοράσω τα αντικείμενα που έφτιαξα και σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος να πω στον κόσμο ότι είμαι πλούσιος και ότι έχω χτίσει πολλές επιχειρήσεις με όλα αυτά. Πήρα αμέσως 7 εκατομμύρια δολάρια στον προσωπικό μου λογαριασμό και είμαι γνωστός με την επιχείρηση σε όλο τον κόσμο. που μου έδωσε η Αδελφότητα Illuminati και έχω επίσης τη δύναμη να κάνω αυτό που θέλω ... Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι στο σοκάκι μου ψάχνουν επίσης βοήθεια, εδώ είστε
    επίσημο email: illuminatilight676@gmail.com
    Αριθμός WhatsApp: (+ 1 (573) 982-0773)


    Προσοχή στους απατεώνες και πρέπει να είστε 18 ετών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Θέλετε να αγοράσετε ένα νεφρό ή θέλετε να πουλήσετε το
    νεφρό? Αν ψάχνετε για μια ευκαιρία να πουλήσετε το νεφρό σας για χρήματα λόγω οικονομικής κρίσης και δεν ξέρετε τι να κάνετε, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και θα σας προσφέρουμε ένα καλό ποσό 1.000.000,00 USD για το νεφρό σας. Το όνομά μου είναι γιατρός Νταβίντ
    Είμαι νεφρολόγος στην κλινική Mayo. Η κλινική μας είναι
    Ειδικευόμαστε στη Χειρουργική των Νεφρών και φροντίζουμε επίσης
    Αγορά και μεταμόσχευση νεφρών ζωντανών.
    ταιριάζει δωρητής. Βρισκόμαστε στην Ινδία, την Τουρκία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Μαλαισία, την Ινδία. Εάν ενδιαφέρεστε να πουλήσετε ή να αγοράσετε νεφρά, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email.
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: mayoclinic55@gmail.com
    Whatsapp: -Κλήση φωνής +2348107219280

    με εκτιμιση
    Δρ DAVID

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αυτή είναι μια αληθινή ιστορία ζωής για εμένα και τον Dr.Raj στο νοσοκομείο Narayana, στον οποίο έδωσα ένα από τα νεφρά μου για χρήματα και μου πλήρωσε κάποια (460.000$ USD) χρηματικό ποσό λίγες μέρες πριν γίνει η μεταμόσχευση. πολύ φτωχός και μου είναι δύσκολο να φάω, βρήκα μια μαρτυρία που μιλούσε για το πώς ο γιατρός Raj τον αποζημίωσε βαριά δίνοντας το νεφρό του, ο οποίος είπε ότι όποιος ενδιαφέρεται πρέπει να το δοκιμάσει και να επιστρέψει για να καταθέσει, αντέγραψα το email ως (NARAYANAHEALTHCARE.IN@GMAIL.COM) και του έστειλα email σε λιγότερο από τρεις ώρες, έλαβα μια απάντηση από τον γιατρό και παζαρέψαμε και έκανα ένα τολμηρό βήμα κάνοντας όλες τις απαραίτητες συμφωνίες, σε άλλες λίγες μέρες πληρώθηκα ( $460.000 USD) όπως συμφωνήσαμε και οι δύο μας και σώσε τον ασθενή χωρίς προβλήματα και έλαβα τα χρήματα του υπολοίπου μου, είμαι πλέον οικονομικά τακτοποιημένος και σταθερός, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το νοσοκομείο (NARAYANAHEALTHCARE.IN@GMAIL.COM)
    Το οικονομικό μου πρόβλημα έχει τελειώσει στη ζωή και είμαι χαρούμενος που ζω τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Είμαι η Μπέκα Νόρα, θα ήθελα να μοιραστώ μια αξιοσημείωτη μαρτυρία για το πώς πήρα δάνειο 800.000 Ευρώ, ΔΑΝΕΙΟ μέσω πιστωτικής επένδυσης ELENA NINO και πάσης φύσεως. αν ενδιαφέρεστε για δάνειο επικοινωνήστε στο email: elenanino0007@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Θέλετε να αγοράσετε ένα νεφρό ή θέλετε να πουλήσετε
    νεφρό? Ψάχνετε για μια ευκαιρία να πουλήσετε τα νεφρά σας για χρήματα εξαιτίας οικονομικής κρίσης και δεν ξέρετε τι να κάνετε, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και θα σας προσφέρουμε ένα καλό ποσό $ 1.000.000,00 δολαρίων δολαρίων για το νεφρό σας. Το όνομά μου είναι ο Γιατρός DAVID
    Είμαι νεφρολόγος στην κλινική Mayo. Η κλινική μας είναι
    Ειδικευόμαστε στην Χειρουργική των Νεφρών και φροντίζουμε επίσης
    Αγορά και μεταμόσχευση νεφρών με τη ζωή.
    αντίστοιχο δότη. Βρισκόμαστε στην Ινδία, την Τουρκία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Μαλαισία, την Ινδία. Αν ενδιαφέρεστε να πουλήσετε ή να αγοράσετε νεφρά, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
    Email: mayoclinic55@gmail.com


    προσεχτικά
    DR DAVID

    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Χαίρετε

    χρειάζεσαι δάνειο; Για την προσωπική σας ανάγκη ή τις επιχειρηματικές σας ανάγκες; Εδώ είναι καλά νέα για εσάς. Είστε στο σωστό μέρος. Έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε επιχειρηματικά προσωπικά δάνεια / δάνεια σε εταιρείες και ιδιώτες με επιτόκιο 3%.

    Email: accessloanfirm2030@gmail.com

    Whatsapp: +79258159150

    ΑπάντησηΔιαγραφή