Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Me and my Valentine!

Θέλετε να μάθετε ε?
Ε λοιπόν θα σας πω!
Λουλούδια και σοκολατάκια στο γραφείο το πρωί δεν είχε… πράγμα που σημαίνει (όπως και επιβεβαίωσα αργότερα) ότι δεν είχε διαβάσει την ανάρτηση.
Η μέρα ξεκίνησε με ένα γλυκό ρομαντικό sms με ευχές, πράγμα που σήμαινε ότι κι εκείνος γιόρταζε και αναγνώριζε τη γιορτή…. Πρώτη ανάσα ανακούφησης!
Μιλάμε το μεσημέρι και κλείνουμε να έρθει κατά τις 8,30 απ το σπίτι.
Από τις 3:30 έως τις 6:00 μαγείρευα ( ο Cupidάκος έβαλε τα φτερά του και βγήκε φαγητό αυτό που έκανα) έστρωσα το τραπεζάκι μπροστά στο τζάκι με μαξιλάρες στο πάτωμα, ετοίμασα τις φράουλες (πείσμα εκεί με τις φράουλες), έβαλα τη σαμπάνια στο ψυγείο (σε περίπτωση που δεν έφερνε) και μπήκα στο μπάνιο για beaute.

Στις 8:15 ήμουν έτοιμη και κούκλα… έφτιαξα ένα εσπρεσσάκι, άναψα τσιγάρο και περίμενα. Η φωτιά είχε φουντώσει, τα κεράκια αναμμένα, και το playlist έτοιμο στο laptop.

8:34 χτυπάει η πόρτα….
Είχε μπαλόνι! Είχε τριαντάφυλλα! Είχε τούρτα! Είχε και σακουλάκι δώρου!
Είχε εμένα να χω λιώσει! Είχε ματάκια να με κοιτούν και να βγάζουν σπίθες! Είχε χείλη ζεστά.! Είχε ΕΡΩΤΑ!

Σαμπάνια δεν είχε οπότε καλώς προέβλεψα!

Ανταλλάξαμε τα δωράκια μας που δεν θα σας πω τι είναι αλλά θα σας πω ότι μας άρεσαν πολύ και τους δύο…καθήσαμε για φαγητό… και ξεκίνησαν… τα φτερνίσματα … και τα ρίγη…. Η βραδιά είχε και ΠΥΡΕΤΟ! Εξού και η λάμψη στα ματάκια και τα ζεστά χειλάκια… κι εγώ που νόμιζα ότι ήμουν «Ανάβεις φωτιές ανάβεις κι όλα τα καίς». Μπαρμπούτσαλα… η ίωση και το 39,2! άναψαν τις σπίθες.

Να σας πώ όμως κάτι… είναι ρομαντικό να φροντίζεις τον σύντροφο σου. Είναι επίσης αξιολάτρευτο πως ένας άνδρας που πιάνει τη πέτρα και τη στύβει όταν είναι άρρωστος γίνεται μικρό παιδί που αναζητά τρυφερότητα και φροντίδα.

Δεν θα μπω σε άλλες λεπτομέρειες… μπορεί να μην ήταν η ιδανική πραγματοποίηση της φαντασίωσης μου για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά ήταν η ιδανική περίσταση έκφρασης αγάπης τρυφερότητας και ανάγκης του ενός προς τον άλλο.
Είμαι Ερωτευμένη! Και μη μου πείτε ότι είμαι ευτυχισμένη που είναι ο αγαπημένος μου άρρωστος… είμαι ευτυχισμένη που έτυχε να αρρωστησει στο σπίτι μου και θα μπορώ να τον φροντίζω, που έτυχε να αρρωστήσει ενώ είμαστε μαζί και δεν θα χρειαστεί να το περάσει μόνος του.

4 σχόλια:

  1. Ax, έλιωσα και δεν είναι από πυρετό. Χαμογελάω και χαίρομαι που πραγματοποιήθηκαν οι ευχές σου. Και του χρόνου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καί ομως εμένα μού φάνηκε η πιό αγαπησιάρικη νύχτα γιορτής αυτή πού μάς περιέγραψες κούκλα μου .. περαστικά του νά είναι καί νά τόν χαίρεσαι ..
    πολλά φιλιά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΟΤΘΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΒΓΑΛΜΕΝΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΟΤΕΙΝΟ, ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ WARHAMMER...

    ΔΑΙΜΟΝΙΚΑ ΚΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΑ ΚΑΣΤΡΑ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή