Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

«φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα χωρίς εμένα»

Θαυμάζω τους δημοσιογράφους και κειμενογράφους γενικότερα που μέρα μπαίνει μέρα βγαίνει κάτι πρέπει να γράψουν … και το γράφουν.

Εγώ περνάω φάση που δεν ξέρω τι να γράψω… και δεν γράφω
Πολλές φορές ξεκίνησα… έγραψα δυο γραμμές.. και πάτησα παρατεταμένα το delete.
Ζυγιστήκαμε τον Μάρτη,  και φάγαμε +160 γρ έτσι γιατί δεν πήγαινε να είναι συνέχεια μείον, θα κακομάθαινα. Μη ρωτήσετε αν έφαγα… ναι έφαγα αλλά όχι τραγικά πράγματα.. πχ ένα βράδυ μοιράστηκα μια πίτσα (των 8 κομματιών), δυο φορές έφαγα  από μια πίτα γύρο (δεν μπαίνω στη διαδικασία να το πω σουβλάκι ή σάντουιτς ή καλαμάκι  … αυτή η κόντρα έχει απίστευτη πλάκα) και μια φορά έφαγα ένα μεγάλο πιάτο καρμπονάρα και ΟΧΙ δεν ντρέπομαι πολύ τα ευχαριστήθηκα.

Τώρα νηστεύω, και μέχρι το τέλος του Πάσχα θα έχω πάρει 2-3 κιλά καθώς εμένα η νηστεία με παχαίνει.. και σ αυτό ανάποδη είμαι

Βέβαια θέλω να νηστέψω  και τα ραδιενεργά σωματίδια Καίσιου, αλλά δεν νομίζω ότι θα τα καταφέρω. Ακόμα θυμάμαι το μαύρο περίεργο σύννεφο του Τσέρνομπιλ το Πάσχα του 1986, μετά το οποίο αυξήθηκε κατά 350% το ποσοστό των ανθρώπων με πρόβλημα στο θυρεοειδή τους, χώρια τα κρούσματα καρκίνου που εμφανίστηκαν.

Και τι να κάνεις? Είναι στον αέρα που αναπνέεις… με λίγη βροχή φτάνει στα λαχανικά που θα φας.. στους υδάτινους πόρους απ όπου θα πιείς, στο χορταράκι που τρώει η αγελάδα και στο γάλα της που θα δώσεις στα παιδιά σου.
Αυτές τις μέρες μου χει κολλήσει και τραγουδάω «φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα χωρίς εμένα»

Η Ιαπωνία καταστρέφεται, η Λιβύη ανατινάζεται, η τσέπη μας ευρωραγεί , οι κότες θα κάνουν φωσφοριζε αυγά και αν κάνουμε παιδιά θα είναι κινητές ραδιενεργές μπαταρίες φτωχά και χρεωμένα….

Είμαι στις μαύρες και απαισιόδοξές μου… Αλλά μου λείψατε μωρεεεεεεε

12 σχόλια:

  1. προχωραμε, προχωραμε!!!!:) καλη νηστεια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραία η αλλαγή στο φόντο και καταπληκτική λέξη το «ευρωραγεί»!

    Καλή συνέχεια,

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν βρίσκω υπερβολική την "παρασπονδία" σου.
    Εσύ παχαίνεις με την νηστεία, εγώ περνάω έξω απο ταβέρνα και βάζω κιλό, μια χαρά! Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΑ ΚΙΛΑΑΑΑΑΑΑ-ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ-ΟΛΟΙ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ.....ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΑΛΙ ΠΛΑΚΩΝΟΜΑΙ.ΣΕ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΟΥ...ΕΧΩ ΣΤΕΡΕΨΕΙ ΑΛΛΑ ΞΕΧΥΛΛΙΖΩ ΑΠΟ ΛΙΠ(υ)ΟΙ.....ΦΙΛΙΑΚΙΑ ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάνε ένα κουράγιο και θα έρθει η μέρα ν΄απολαύσεις το καινούργιο σου σώμα. Αλλά και καμιά "αμαρτία" πότε πότε χρειάζεται.
    Φιλιά και καλημέρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εἶναι ἀλήθεια αὐτὸ ποὺ λέγεται, ὅτι δηλαδὴ οἱ χοντρὲς εἶναι τρυφερὲς καὶ θερμὲς καὶ χύνουν σὰν κάνουλες καὶ ξέρουν πῶς νὰ ἱππεύσουν (σὰν κομπρέσσορες ἀπὸ Mercedes), καὶ δὲν εἶναι ἀνοργασμικὲς καὶ ξινὲς σὰν τὶς ἀδύνατες?

    Δῆμος Θεοδωρίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προχωράμεεε... διαιτούμενοι... με παρασπονδίες... νηστευοντας... και que sera ..sera Φιλιάαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε Δήμο
    Δεν μπορώ να σου απαντήσω αν γιατί δεν έχω ιδέα από κομπρεσσορες της Mercedes… από Citroen κάτι ξέρω αν αυτό σημαίνει κάτι
    Επειδή όμως μ ενδιαφέρει η απορία σου, θα πρέπει να το ψάξεις μόνος σου.. και μάλιστα θα σου πρότεινα ένα ασφαλές στατιστικό δείγμα από τουλάχιστον 5 χοντρές και 5 αδύνατες. Μάλιστα ίσως θα έπρεπε να βάλεις και 5 πρώην χοντρές.
    Αν χάνοντας κιλά χάσω και τους οργασμούς μου πολύ θα με στενοχωρήσει και ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφτώ.
    Ανησυχώ!! Περιμένω με αγωνία νέα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τὸ θέμα ἦταν νὰ μὴ χρειαστεῖ νὰ πάω μὲ 10 διαφορετικὲς γυναῖκες μόνο καὶ μόνο γιὰ νὰ κάνω τὸ gallop μου δοκιμάζοντας το... δικό τους gallop (καλπασμό...)

    Μοῦ τὸ ἔχει πεῖ ἀδύνατη κι ὅλας, ὅτι οἱ χοντρὲς ξέρουν νὰ ζευγαρώνουν καλύτερα. Τὸ θέμα πιστεύω κάνει μπᾶμ καὶ δὲν χρῄζει περαιτέρω σκέψης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. δεν σε ξέρω, σε βρήκα τυχαία (απο Κίρκη) διάβασα ΟΛΑ που εγραψες από την αρχή, μονορούφι. Αν αυτό σου λέει κάτι ... Συνέχισε, είσαι λατρευτή!! Ελσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή