Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Φόρεμα και .... έρωτας!

Καλησπέραααα!! Το φόρεμα ήρθε και είναι αυτό:
Αυτή τη στιγμή χρειάζεται 7cm για να κουμπώσει.... και 20 cm να κοντήνει... (δεν ειμαι και πρώτο μποι και όλες οι νταρτνάνες του εξωτερικού ειναι και πανήψυλες τρομάρα τους) 
το φορεμα συνοδευεται από μωβ πασμίνα γιατί μπρατσάκια εξω δεν βγάζω ακόμα... και από υπέροχες 12ποντες γόβες .. και μόλις επιστρέψει απ τη μοδίστρα πιο κοντό θα κρεμαστεί (μέσα σε σακούλα) στην κουζίνα.
"Πείσμωσαααααααααααα... θα το βάλω!!!Έχω 24 μέρες!"... σκέφτεται η χοντρούλα (είδες Μαρία το κοψα το χοντρή) μασουλώντας μια σαλάτα λαχανο καρότο με μια κουταλιά μαγιονέζα light.
Σας έχω κι άλλα νέα... πολύ σημαντικά!!! Η Χοντρούλα είναι ερωτευμένη (αυτό συνοδευεται με κοκκινησμένα μάγουλα και γλυκό χαμόγελο) και ξέρετε ποιο ειναι το πιο σημαντικό??? Ο έρωτας της Χοντρούλας ήταν ερωτευμένος μαζί της εδώ και πολύ καιρό όταν ακόμα ήταν η Κατερίνα του Αυγούστου!!
Αυτό το μπλογκ μου έφερε τύχη νομίζω. κι ο καλός μου ειναι ο πρώτος δικός μου άνθρωπος που το διάβασε.  Γέλασε... δάκρυσε... και μου ειπε ότι μετά απ αυτό είναι ακόμα πιο ερωτευμένος μαζί μου και να μην σταματήσω να γράφω γιατί μου έχει κάνει καλό. 
Μου είπε ότι παρακολουθούσε τη συμπεριφορά μου τα τελευταία χρόνια και δεν τολμούσε να με πλησιάσει γιατί αυτό που εξέπεμπα ήταν "μείνετε μακρύα μου για το καλό σας. δεν θέλετε να μπλεξετε μαζί μου θα το μετανιώσετε" και τους τελευταίους μήνες είχα γλυκάνει, είμουν πιο δεκτηκη στο φλέρτ και δεν ήταν η απώλεια κιλών γιατί - οπως λεει- ακόμα κρύβω τα καλά του σωματός μου κάτω από φαρδιά αχαρα ρούχα. 
Είμαι ερωτευμένη!! Μ έναν υπέροχο ανθρωπο που είδε ποια είμαι κάτω από φαρδιά αχαρα ρούχα και κιλά.
και το φορεμα... ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩΩΩΩΩ!!!!!


14 σχόλια:

  1. http://asximia.blogspot.com girisa bite na dite :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα το βάλεις το φόρεμα γιατί να μην το βάλεις; Ωραίο είναι με γεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλοφόρετο το φουστάνι σου κούκλα μου κ να χαίρεσαι κάθε σου στιγμή με τον αγαπημένο σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γουστάρω! Για όλα! Να χαίρεσαι το φόρεμά σου (υπέροχο, btw) και τον καλό σου! :))

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εντάξει όταν σου κάτσει και το λόττο μας το λες!
    έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τό φόρεμα είναι φανταστικό !! (είναι καί τό χρώμα μου) καί θά τό βάλεις .. καί οχι μόνο αυτό ,αλλά καί άλλα τόσα πού θά ακολουθήσουν ... νά είσαι πάντα καλά καί νά χαίρεσαι τήν κάθε σου στιγμή ,τώρα καί μαζί μέ τόν έρωτα σου .
    Αν έχεις λίγο χρόνο πέρνα μιά βόλτα από τό blog μου .. έχω κάτι γιά σένα ;);).
    Τήν Καλημέρα μου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε/η Ανώνυμε... γιατί έλεος? Δε μου ήρθε τίποτα εύκολα... αγωνίζομαι απ τον Αυγουστο να χάσω 15-17 κιλά.. νοσηλευτικα σε νοσοκομείο... και μου έκατσε ένας έρωτας!! και να σου πω κάτι? και το τζοκερ θα μου κάτσει (λοττο δεν παιζω) γιατί για πολλά χρόνια ο τροχός γύρισε μέσα στα σ...α και τώρα που εγώ έχω καλύτερη διαθεση... γύρισε κι αυτός και επιτέλους θα μου συμβούν καλά πράγματα στη ζωή μου γιατί μου τα χρωστάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στους υπόλοιπους σας ευχαριστώ πολύ! Alma Libre πέρασα απ το blog σου κι ευχαριστώ πολύ για την ευχάριστη εκπληξη... Θα συνεχίσω να αντιμετωπίζω οτι μου φέρνει η ζωή με χιούμορ γιατί πολύ μαυρίλα μας έχουν ριξει όλοι οι υπολοιποι.
    Φιλιάαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όταν σκόρπιζες εσύ τη δική σου μαυρίλα ήταν καλά, τώρα σε πείραξε η μαυρίλα των άλλων. Έπρεπε να χάσεις 20 κιλά για να μάθεις να αντιμετωπίζεις με χιούμορ τη ζωή!!!
    Έ λ ε ο ς . Για το μόνο που λυπάμαι είναι ότι πρότεινα το blog σου (μήνες πριν , που να ξέρω ότι από φαντασία οργιάζεις) σε άτομο που πραγματικά είχε ανάγκη να νιώσει πως υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που προσπαθούν για την υγεία και τη φυσική τους κατάσταση.
    Παραμύθια υπάρχουν παντού και ψευδό-ιστορίες.
    Εσύ που το παίζεις θύμα ρατσισμού ,ενώ πρώτη διαχωρίζεις τους παχύσαρκους σε δυστυχισμένους και καθιστάς μόνο τους αδύνατους ικανούς να νιώσουν ευτυχία, καλή διάθεση κτλ.
    Ντροπή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ντροπή και έλεος σε εσένα ανώνυμε....Δεν κατάλαβα δηλάδή θα πρέπει η κοπέλα να σου παρει και την άδεια για να γράψει τα συναισθήματα της και τις εμπειρίες της????Το blog είναι εδώ αν σ αρέσει καλώς αν δεν σ αρέσει είναι δικό σου πρόβλημα και δική σου επιλογή να μην το ξαναδιαβάσεις. Αλλά πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι προσπαθείς να κάνεις αυτή τη στιγμή με αυτά που γράφεις???Να την γεμίσεις τύψεις οτι υπάρχουν άνθρωποι δυστυχισμένοι και εκείνη χαίρεται με την επιτυχία της???Μαγκιά της στην τελική που έβαλε στόχο και το κατάφερε...Και αν πραγματικά θέλεις να βοηθήσεις κάποιον άνθρωπο να αιστανθεί καλύτερα ,να στέκεσαι δίπλα του και να μην το παίζεις ψευδοσωτήρας προτείνοντας του να κοιτάει και την θλίψη των άλλων. Αντε μπράβο...
    Εγώ την κοπέλα δεν την ξέρω αλλά διαβάζω το μπλογκ της και μ αρέσει...Έτσι είναι οι άνθρωποι φίλε μου.Καθ ένας έχει την δική του ψυχολογία και τις δικές του στιγμές. Αντε λοιπόν να βοηθήσεις εμπράκτως αυτούς που σ εχουν αναγκη και άσε την κοπέλα να συνεχίσει να αισθάνεται όμορφα. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται είναι τα δικά σου πικρόχολα σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. γειά σου δικηγόρε!!! ΕΥΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑνώνυμΗ -που δεν έχεις τα κότσια ούτε τ΄όνομά σου να βάλεις!! δεν καταλαβαίνω ποιός ο λόγος της επίθεσής σου στην Κατερίνα.... σε πείραξε προσωπικά σε τίποτα?? σ'ενόχλησε ποτέ στη ζωή σου?? μήπως κρίνεις εξ ιδίων γιατί δεν σου'κατσε ο δικός σου 'έρωτας' κ ζηλεύεις?? ειδάλλως δεν μπορώ να εξηγήσω αυτά που βλέπω... κ αν η Κατερίνα είναι φαντασιόπληκτη, απέδειξέ το!!- ως τότε, εγώ θα συνεχίσω να την διαβάζω κ να την πιστεύω... χρόνια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμη επειδή η αγιάτρευτη περίπτωσή σου κυκλοφορεί μέσα στη μπλογκόσφαιρα εδώ και χρόνια σε πολλές εκδόσεις, θα'θελα προσωπικά να μεταφέρεις στο κλάμπ σου ότι ειλικρινά σας βαρεθήκαμε. Αντί να κάθεστε να ασχολείστε με τις ζωές των άλλων, ασχοληθείτε με τη δική σας (αν έχετε). Κανείς δεν γράφει με σκοπό να τον πιστέψετε γιατί κανείς δεν σας όρισε εκπροσώπους της Ευελπίδων κι όποιος βλέπει τη ζωή σαν δικαστήριο να δικάζει τις δικές του επιλογές κι όχι των άλλων.Αλλά όσα δεν φτάνει η αλεπού......

    ΑπάντησηΔιαγραφή