Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Ας βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους...

ΟΠΑΑΑΑΑ .... coolllll

Αν ήθελα να βγάλω τη φαντασία μου, που είναι μεγάλη, και βέβαια να βγάλω και κέρδος και να φτιάξω μια φανταστική ζωή .. θα έγραφα ωραίοτατο μυθιστόρημα και θα το εστελνα σε εκδοτική εταιρία

Εξ αρχής δήλωσα ότι κανείς δεν πρέπει να συμφωνήσει μαζί μου, δέχομαι κριτική και διαφωνίες, αλλά οχι λογοκρισία στις σκέψεις και στα βιώματά μου. Όπως έχω απορρίψει γραπτά άλλων bloggers  και απλά δεν τους διαβάζω το ίδιο περιμένω και για αυτό.. Δεν έχω καμία ματαιοδοξία αναγνωσιμότητας.

Το χιούμορ είναι στη ζωή μου εδώ και 36 χρόνια και με βοήθησε σε πολλά.. και θα ειναι ένα υπερόπλο για όλη μου τη ζωή.

Αυτό το blog εμένα με βοήθησε είτε θέλει κανείς να το πιστέψει είτε όχι. Στη ζωή μου όσοι με ξέρουν γνωρίζουν ότι είναι αρχή μου να μην λέω ψέματα αλλά και πάλι δεν έχω απαιτηση απο κανένα να με πιστέψει... αλλά γράφοντας σε στιγμές που άλλη φορά θα έτρωγα.. πήρα δύναμη και κράτησα την δίαιτά μου. Σε στιγμές που δεν είχα διάθεση... σταμάτησα να γράφω... σε στιγμές χαράς... ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας.

Ωραία .. μού έκατσε ένας έρωτας.. τι να κάνουμε τώρα. Δεν μου έκατσε γιατί έχασα κιλά... ήμουν 5 χρόνια μόνη μεσα στα οποία είχα  υπάρξει και πιο αδύνατη απ ότι είμαι τώρα αλλά τότε δεν μου είχε προκύψει... θέλετε να το αναλύσουμε? εγώ δεν θέλω προς το παρόν.

Δεν θέλω να πείσω κανέναν!!!!!!! Ξέρω ποια είμαι, ποιά ειναι τα προσόντα μου, ποιά είναι η αξία μου.. ξέρω τα ελαττώματά μου.. τις αναποδιές και τα ξούρια μου. 
Αυτό το blog υπάρχει για να με συντροφευει στην προσπάθειά μου... για να ανταλλάσουμε απόψεις... για να μου δείξει κάποιος έναν διαφορέτικό τρόπο να δω κάποια πράγματα.. μια άλλη οπτική γωνία που εγώ δεν βλέπω. Αυτο το blog είναι εγωιστικό αν θέλετε.. ένα στοιχημα με τον εαυτό μου..

Μην νευριάζετε φίλες/οι μου... ο/ή ανώνυμος έχει κάθε δικαίωμα να πιστέυει και να γράφει ότι θέλει αν έτσι νιώθει... δεν με απασχολεί... απλά για να μην εκνευρίζεται κι αυτός/ή θα πρότεινα να σταματίσει την επίσκεψη ή αν θέλει να συνεχίσει να διαβάζει ... ας αντιμετωπίσει τα γραπτά μου σαν μυθιστόρημα σε συνέχειες..
Κι αν νομίζετε ότι ο έρωτας είναι μόνο καλός... προβλέπω να κάνει κακό στη διαιτά μου γιατί ο καλός μου ειναι fun των ταβερνακίων (ανάθεμά με κι αν ξέρω αν αυτό ειναι γραμματικά σωστό) και της αναβλητικής τακτικής του στύλ " ας βγούμε το σαββατοκύριακο και από Δευτέρα συνεχίζεις τη δίαιτα".. κι επειδή σίγουρα θα το διαβάσει αυτό.. "Βρε ματάκια μου.. δεν πάς στα ταβερνάκια με την αντροπαρέα σου ν μ αφήσεις να βαλω κι εγώ το φορεματάκι μου που το καλοπλήρωσα κι όλας???"




4 σχόλια:

  1. Welcome to blogging. Έχουν δει τα μάτια μου και χειρότερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μη νιώθεις οτι πρέπει να απολογηθείς επειδή καποιος σε επικρίνει. Οι υπόλοιποι που σε διαβάζουμε καταλαβαίνουμε και αυτό δεν έχει καν σημασία.
    Όπως είπες είναι εγωιστικό μπλογκ όπως όλα πρέπει να είναι, με την έννοια οτι είναι για προσωπική έκφραση χωρίς προσδοκία αναγνωσιμότητας για επιβεβαίωση και εντυπωσιασμό ή επίτευξη κέρδους με προσθήκη διαφημίσεων.
    Και πες το αγόρι να σε στηρίξει κρατώντας το πρόγραμμα όπως πρέπει και σε λίγο καιρό θα μπορείτε να πηγαίνετε σε όσα ταβερνάκια θέλετε.

    Καλή σου μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατερίνα στο blogging κυκλοφορώ εδώ και μια 3ετία! Σε αυτό το διάστημα έχω δεχθεί επισκέψεις και επιθέσεις αρκετές. Απλά παράβλεψα την πλειοψηφία τους και σε κάποιους έκοψα τον βήχα. Κάθε μπλογκ έχει μια προσωπική υπογραφή και σκοπό του έχει να εκφράσει τις σκέψεις και τα συναισθήματα του διαχειριστή του. Κάποιοι δεν το σέβονται καν και πίσω απ'την ανωνυμία έρχονται κάποιοι για να στην "πουν".
    Κράτα γερά καλή μου και μην σκας για αυτούς που έχουν βάλει σκοπό στην ζωή τους να ρίχνουν δηλητήριο και χολή. Ζηλεύουν! Ότι μπορεί να καταφέρει κάποιος, είναι λόγος αντιζηλίας για άλλους! Προχώρα δυναμικά λοιπόν!
    Να χαίρεσαι τον έρωτά σου, να απολαμβάνεις τα ταβερνάκια σου (κι αυτά αν θες με λίγη καλή θέληση δεν γίνονται πειρασμός) και άσε τους άλλους να ανησυχούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατερίνα σε όσους αρέσεις, για τους άλλους δεν θα μπορέσεις! Να γράφεις ότι νιώθεις και να το δημοσιεύεις χωρίς δισταγμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή