Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Τέρμα τα γέλια..

Τραγουδήσαμε … μαγειρέψαμε… ερωτευτήκαμε… γιορτάσαμε… και ξεχάσαμε τον στόχο μας…
Στις 11/12… η ζυγαριά έδειξε… 89,6 :((((

Λίγο έφαγα.. λίγο κόλλησα… λίγο έφυγαν μαζεμένα κιλά λόγω αρρώστιας και τα ξαναπήρα… πάντως καθόλου δε μ άρεσε … 600 gr  σε ένα μήνα???!!!! Χώστε μπινελίκια να έρθω στα ίσα μου.

Και το φόρεμα δε θα μπεί και με βλέπω να κάνω ρεβεγιόν με το τζινάκι των 12€ , το οποίο μπορώ να συνδυάσω ωραιότατα με τις καινούργιες blue suede  11ποντες γόβες και μπλέ μεταξωτή πουκαμίσα με φανταστικά αξεσουάρ… αλλά το γεγονός ότι υπάρχει εναλλακτική λύση δεν με κάνει να νιώθω καλύτερα.

Και το χειρότερο είναι ότι απ τη στιγμή που είδα το νούμερο το μόνο που θέλω να κάνω είναι να τσιμπολογήσω καθότι δεν έχασα που δεν έχασα… γιατί να στερούμαι τις λιχουδιές??
Με το που ήρθα στο γραφείο έφτιαξα καφέ και παρήγγειλα ένα πεινιρλί … το βλέπω δίπλα μου αυτή τη στιγμή.. λείπει μια γωνία και το άφησα στην άκρη για να γράψω..
Τώρα το υπόλοιπο θα το δώσω στην μικρή δίπλα μου…
Ψέματα …. Θα κόψω και την άλλη γωνία και το υπόλοιπο θα το δώσω στη μικρή δίπλα μου..

13 σχόλια:

  1. Μην αγχώνεσαι, αυτό είναι το μυστικό και δε σου μιλάω εκ του ασφαλούς αλλά απο πείρα , πριν ένα χρόνο είχα το ίδιο πρόβλημα και κατάφερα μετά απο μήνες και πολύ πολύ υπομονή και επιμονή να χάσω 35 κιλά!!! Αλλά σου είπα το μυστικό ήταν να μην έχω άγχος και να κρατάω σταθερά τη διατροφή μου... υπήρχαν και μηνες που έχανα λιγότερο και άλλους περισσότερο!! Μη το βάζεις κάτω έτσι εύκολα και τόσο γρήγορα... μη ξεχνάς το στόχο σου, όταν θα νιωθεις λιγούρα και λαιμαργία θα σκέφτεσαι εφαρμοστά φορέματα, κολλητά τζιν και όλα τα συναφή, ίσως βοηθήσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα !! Καλή εβδομάδα!! Έχει δίκιο η lilium...έξω ...ξουτ ξουτ το άγχος! χ α λ α ρ α!!! σ όποιον αρέσουμε στην τελική!! Καλές γιορτες.... με υγεία να έχουμε!! Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε διαβασα ενα βραδυ μονορουφι σχεδον, και καταλαβαινω την προσπαθεια σου και την αγανακτηση σου οταν νομιζεις οτι δεν πετυχαινει. Αυτο που πρεπει να κατακτησουμε εμεις, οι ανθρωποι με παθη, ειναι η υπομονη. Με περηφανια διαπιστωνω οτι ειμαι σε διαιτα 3 χρονια, κανοντας -φυσικα- παρασπονδιες κατα καιρους, αυτες που θα εκανε και καποιος που δεν χρειαζεται ν α διωξει κιλα. Εχω διωξει καμμια 25αρια κιλα σε αυτα τα 3 χρονια, και εχω πεσει 5 βρεττανικα νουμερα (απο 24 σε 16). Οσες φορες εχασα την υπομονη μου, αυτοματα το μετανιωσα, γιατι ξεχασα οτι στοχος ειναι να αλλαξω τροπο διατροφης, και οχι να μπω στο μικροτερο νουμερο τζιν. Μην αγχωνεσαι. Και βρες ανακουφιση αλλου. Η παγιδα του comfort-food μας δινει πισω ο,τι με επιμονη διωξαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελπίζω να έχεις δύναμη... Εγώ σκέφτομαι πάντα πως θα είμαι όταν θα φάω κάτι που δνε πρέπει και πάνε όλοι οι κόποι στον βρόντο και πως θα είμαι μετα που τα κατάφερα και δεν ενέδωσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αχου....
    μην στεναχωριεσαι!
    θα μπεις στο φορεμα!
    αλλωστε εχουμε 20 μερες για τν πρωτοχρονια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρε ελα!μην το βαζεις κατω για 600 ψωρογραμμαρια!!!!!Θα μπεις στο φόρεμα και θα είσαι και κουκλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση.. μπινελίκια δεν είδα... κι εγώ για να με κάνω υπερήφανη δεν έφαγα το πεινιρλί -ούτε κάν τη δεύτερη γωνία- ..
    Και το φόρεμα είναι το τελευταίο που με νοιάζει.. αν δεν το βάλω τώρα θα το βάλω αργότερα.. όλο και κάποιος γάμος θα γίνει, κάποιο κοσμικό γεγονός... μια δεξίωση τελος πάντων...
    Το μεσιμέρι έχει σαλάτα λαχανο - καρότο - τόνος - λίγη μαγιονέζα light και κριτσινι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. tyxaia bhka sto blog sou,nhn agxwnese vale stoxo mexri to kalokairi na xaseis 15 kila,ase tous tonous kai ta karota tha ta varetheis einai sigouro,trwge oti mageireveis gia tous allous,prosexe thn posothta ellatwse arketa topswmi,to ryzi, ta makaronia,tis patates,afxhse tis salates eidika tis prasines,ta frouta.emena me vohthane otan peinaw ta aspradia mporeis na fas afova osa thes.kalh epityxia sthn prospathia sou.elenh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλή μου, ακόμα και να μην μπεις στο φόρεμα μην στεναχωριέσαι!!!! 0,600 είναι 0,600!!!! Φαντάζεσαι να μην είχες χάσει ΟΥΟΥΤΕ αυτά!! Θυμίσου από που άρχισες και που είσαι!!! :) Μην απογοητεύεσαι!! Ο χρόνος δεν γυρνάει πίσω!! Δυστυχώς! Σημασία έχει να έχουμε δύναμη να συνεχίζουμε...!! Πάνω από όλα για εμάς!! Αγαπάμε τον εαυτό μας και θέλουμε να τον περιποιηθούμε ;) Πιο όμορφες και πιο υγιείς!!

    Φιλάκια και καλή μας συνέχεια!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θά συμφωνήσω μέ τήν Αστερόσκονη πιό πάνω .
    Θυμίσου πώς είσουν πρίν νά ξεκινήσεις καί πού έχεις φτάσει ώς τώρα ... Βοηθάει καί αυτό .. Σημασία έχει νά αισθάνεσαι εσύ καλά μέσα σου πάνω απο ολα ,, καί νά ακολουθάς τόν στόχο σου, κάνωντας καί καμία παρασπονδία πού καί πού ..,καί σιγά σιγά θά αλλάξει καί ο μεταβολισμός σου ,αργά αλλά σταθερά θά φέυγουν καί τά γραμμάρια καί τά κιλά .. μήν σού γίνεται άγχος αυτό .
    Καλή εβδομάδα κοριτσάκι
    φιλάκια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολλές φορές η ζυγαριά κολλάει. Δεν ξέρω τί δίαιτα κάνεις αλλά μήπως να συμβουλευόσουν έναν διαιτολόγο-ενδοκρινολόγο; Συνήθως αυτοί είναι ιδανικοί στο να αφυπνίζουν τον μεταβολισμό. Επίσης μία λέξη θα σου πω: Tae bo!Αν μπορείς ξεκίνα.Σε ένα μήνα θα χεις γίνει στιλάκι, μιλάμε για τρελό κάψιμο.Και διατροφή να μην ακολουθείς, σου αλλάζει την κατανομή του σώματος. Όλα αυτά βέβαια μετά το πεινιρλί (και τα μελομακάρονα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 89,6 και σκέφτεσαι τα 600 γραμμάρια??? Κατέβηκες στο 8.. και έχεις παράπονο???? Παμε βουυυυρ για το 7!!!!!! περπατάμε, τρώμε ελάχιστα, πίνουμε πολυ νερό και η ζυγαριά θα ξεκολλήσει!!! Μαζί σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή