Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Αδικημένη αίσθηση η γεύση!

Ώστε τεμπέλιασες εεεε????? … Πάρε δύο μέρες κλιμάκιο από τα κεντρικά  και χτύπα δύο 14ώρα στη δουλειά να μάθεις να χαζεύεις απ το παράθυρο τη βροχή.

Και το μεσημέρι που θα κάτσεις στο γραφείο… θα φάς και τη μία μέρα Πίτσα με τους συναδέλφους και την άλλη σουβλάκια. 5 Πίτσες ήρθανε την Τετάρτη… και η μυρωδιά σαν Black&Decker τρυπούσε τα ρουθούνια γαργαλούσε τα εγκεφαλικά κύτταρα… Πώς λέει η έκφραση «Μου τρέχουν τα σάλια» ??  Στην απόλυτη κυριολεξία του. Απ τη μυρωδιά και την εικόνα… σφίγγεται το στομάχι και δουλεύουν full-speed οι σιελογόνοι αδένες.

Απλώνεις το χέρι… τραβάς ένα κομμάτι και αρχίζουν να τεντώνονται ίνες λιωμένου τυριού.. ενώ υπέροχες σταγόνες λαδιού που έχουν χρωματιστεί από την ντομάτα στάζουν πάνω στο χάρτινο καπάκι. Βάζεις το κομμάτι στο πιατάκι και διεκδικείς τα κομματάκια τυριού και αλλαντικού που έχουν μείνει στο κουτί και δεν είναι σίγουρο αν ανήκουν στο δικό σου κομμάτι ή στα διπλανά.

Κι έρχεται η πρώτη δαγκωματιά….. αααααχχχχχ. Δεν σας λέω πως ένιωσα… Καλύτερα από μέτριο σεξ. (Γιατί το καλό σεξ δεν το αλλάζω ούτε με λουκούλλειο γεύμα 15 πιάτων). Γιατί πρέπει να προσφέρει τόση ηδονή η γεύση?

Οι υπόλοιπες αισθήσεις δεν προσφέρουν τέτοια ικανοποίηση ούτε βεβαια έχουν και βλαβερές συνέπειες στο σώμα μας.
Σκεφτείτε το όμως… Φαντάζεστε να βάζετε κιλά… χαϊδεύοντας βελούδο ή μετάξι και για να είστε όμορφοι και υγιείς να πρέπει πχ τα σεντόνια σας να είναι από τσουβάλι και να σκουπίζεστε με γυαλόχαρτο!

Σκεφτείτε να είναι βλαβερό να ακούς κελαΐδισμα πουλιών και Γιάννη Πάριο και τα ραδιόφωνα να μετέδιδαν γκάρισμα γαϊδάρου και  κυριολεκτικά σκύλο-τραγουδα.

Σκεφτείτε με κάθε ευωδιά λουλουδιών να…. Έπεφτε και μια τρίχα απ τα μαλλιά σας ενώ με τη μυρωδιά του θειαφιού να δυνάμωναν και να μάκραιναν

Σκεφτείτε να κοιτάτε μια υπέροχη θέα και να γεμίζετε ρυτίδες και να έχετε αποτελέσματα λίφτινγκ στη θέα ενός σκουπιδότοπου.

Μόνο με η γεύση είναι αδικημένη αίσθηση.. Σκεφτείτε να βάζατε κιλά τρώγοντας σπαράγγια στον ατμό!!!! Σκεφτείτε να ήταν ευεργετική  για τον οργανισμό η πίτσα!!!

Οι βιταμίνες να ήταν στα γλυφιτζούρια … τα ω-λιπαρά στο παγωτό… ο σίδηρος στα κρουασάν!!!!!

Αδικημένη αίσθηση η γεύση!

1 σχόλιο: