Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Δε μ αρέσει το Φθινόπωρο!

Μ’ αρέσει ο Χειμώνας… μ’ αρέσει και το Καλοκαίρι.. με τις μεταβατικές περιόδους έχω ένα θεματάκι
Πρώτα απ’ όλα… με πιάνουν αϋπνίες. Να νυστάζω να είμαι πτώμα και με το που ξαπλώνω να με πιάνει ένας εκνευρισμός άλλο πράγμα. Στριφογυρίζω σαν δαιμονισμένη σβούρα, εγκλωβίζομαι στα σεντόνια, νευριάζω και δεν μπορώ να κοιμηθώ. Ποτάκι λίγο πριν, δοκίμασα… δεν πιάνει. Τηλεόραση δοκίμασα, κολλάω και παρακολουθώ με αμέριστη προσοχή τηλεμαρκετινγκ… Βιβλίο δοκίμασα, αν δεν είναι καλό το κλείνω αν είναι καλό κολλάω… Ζεστό γάλα δεν δοκιμάζω θα έχω άλλες παρενέργειες… Το φαγητό πιάνει αλλά ότι φας εκείνη την ώρα σε χρόνο dt και επικάθεται στην περιφέρεια, και ένα πράγμα που κατάφερα αυτούς τους 2 μήνες είναι να μην τρώω τίποτα μετά τις 8,30.. δεδομένου ότι κοιμάμαι 4-5 ώρες μετά.
Και φυσικά ο εκνευρισμός της αϋπνίας μεταφέρεται το πρωί στη δουλειά… και μεταφέρεται στις διατροφικές συνήθειες.. τουτέστιν θέλω να φάω και μάλιστα junk.

Το άλλο θεματάκι με το Φθινόπωρο, είναι ότι πλέον τα ρούχα αρχίζουν και κρύβουν.. κι αυτό είναι άλλη μια παγίδα για τη διαιτούμενη. Τα μανίκια μακραίνουν, η ζακετούλα καλύπτει την περιφέρεια  κλπ κλπ … αυταπατάσαι με την εικόνα, γιατί άνετα κρύβεις κιλά με τα σωστά ρούχα , έρχεται και η μελαγχολία του φθινοπώρου, …τσιμπολογάς!!
Πάντα στη ζωή μου έβαζα κιλά φθινόπωρο, έχανα το χειμώνα, ζοριζόμουν να χάσω κι άλλα την Άνοιξη, διατηρούσα το Καλοκαίρι και από Αύγουστο που τελείωνε το καλοκαίρι ξαναέβαζα. Πρώτη φορά φέτος ξεκίνησα να χάνω κιλά Αύγουστο μήνα μπας και σπάσω τη γκίνια

Και το χειρότερό μου είναι που μικραίνει η μέρα τόσο γρήγορα, ενώ ακόμα θυμάσαι ότι στις 8,30 το βράδυ είχε φώς, σε λίγες μέρες απ τις 5 θα είναι σκοτάδι. Αυτό φέτος με επηρέασε στο περπάτημα.. όταν ξεκίνησα, μέρα έφευγα μέρα γύριζα… απολάμβανα και τα χρώματα της δύσης στη διαδρομή. Τώρα το μόνο ευχάριστο στη διαδρομή είναι ότι φαίνεται λιγότερο η αναψοκοκκινισμένη  φάτσα μου!!.. Βέβαια όταν θα είναι απ το κρύο ορατό το χνώτο .. θα φαίνεται και πιο πολύ το λαχάνιασμα μου!!

Δε μ αρέσει το Φθινόπωρο! Το μόνο καλό του είναι που ξεκινάνε τα νέα προγράμματα στη τηλεόραση που τα περιμένεις με ανυπομονησία και ίσα που προλαβαίνεις να απογοητευτείς μαζί τους.. ή να ενθουσιαστείς. Άσε που σου δίνουν θέμα συζήτησης και κουτσομπολιού. Περιμένω εναγωνίως – μαζί με κάτι εκατομμύρια ακόμα νομίζω- το «Νησί» και πιστεύω ότι θα ανήκει στην κατηγορία ενθουσιασμού.  

Το άλλο καλό είναι ότι έχει.. Αργία!!

1 σχόλιο:

  1. Εγώ παλι όλο το φθινόπωρο δεν μπορώ να ξυπνήσω...Νιώθω οτι κοιμάμαι όλη μέρα όρθρια!! Πίνω και καφέ αλλα τίποτα!!!

    Όσο γι'αυτο με τα ρούχα έχεις απόλυτο δίκαιο!!!Φοράς ενα μακρύ μαύρο παντελόνι και μια μπλούζα,σε βλέπεις στον καθρέφτη και λές οτι δεν χρειάζεσαι δίαιτα,μια χαρα θεάρα είσαι!Έλα όμως που θα ξανάρθει το καλοκαίρι πάλι, τόσο γρήγορα που δε θα το καταλάβεις (αν και οταν κανεις δίαιτα,δεν περνάνε οι μέρες!) και θα πρέπει να βάλεις κάτι πιο κοντό, οπότε τα μπράτσα και τα πόδια έξω!
    Συμπέρασμα; Μέχρι το καλοκαίρι αν όλα πάνε καλά θα είμαστε δυστιχισμένες μέχρι να δούμε το επιθυμητό αποτέλεσμα...
    Και αφου γίνουμε αδύνατες θα γίνουμε ξυνές και σνόμπ! χαχαχαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή