Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Πρωινή Τεμπελιά

Βρέχει και δεν έχω την παραμικρή διάθεση για δουλειά… απ τη τζαμαρία του γραφείου μου βλέπω τη θάλασσα  με χρώμα σκούρο μπλέ και τη βροχή που πέφτει με δύναμη πάνω στο τζάμι και σε ένα σκέπαστρο από τσίγκο… Δεν έχω καλύτερο νανούρισμα απ αυτόν τον ήχο της βροχής στον τσίγκο!!
Στο δρόμο δημιουργείται μποτιλιάρισμα και τον ήχο της βροχής διακόπτουν τα κορναρίσματα … ευτυχώς γιατί θα με είχε πάρει ο ύπνος!

Χθές πήγα για περπάτημα πριν αρχίσει να βρέχει και κάθε 5 βήματα τραβούσα τη φόρμα προς τα πάνω γιατί μου έπεφτε!!!! Είναι ωραίο συναίσθημα, ας μην κρυβόμαστε πίσω απ το δάχτυλο μας!! Όμως από τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, τώρα που αναμένεται κόλλημα . Εκεί θα χρειαστώ βοήθεια!

Γυρίζοντας άρχισε να ψιλοβρέχει, ασορτί ο καιρός με την ατμόμσφαιρα του «Νησιού». Σήμερα είναι το θέμα συζήτησης όλων! Και καλώς είναι κατά την γνώμη μου! Είχα να ενθουσιαστώ έτσι με σειρά … από την «Αίθουσα του Θρόνου» και το Νησί είναι ακόμα καλύτερο!
Είναι και που έχω αποκτήσει κάτι ευαισθησίες τα τελευταία χρόνια και τρέχει κορόμηλο το δάκρυ με το παραμικρό… Έκανα το ντουζάκι μου, πήρα αγκαλιά το κουτί τα χαρτομάνδηλα και ευχαριστήθηκα κλάμα! Στο τέλος ανακάλυψα ότι είχα φτιάξει μοκέτα με χαρτομάνδηλα στο πάτωμα.. και είχα φάει 200gr ηλιόσπορους.

Οουυυφφφ Δε περνάει η μέρα σήμερα! Και ο νούς μου είναι στο τσιμπολόγημα!

Σήμερα θα φάω μακαρόνια!!!! Εμμονή μου έχουν γίνει οπότε θα ξορκίσω το κακό.. Θα τα φάω με Φιλαδέλφεια Light και φρέσκια ντομάτα!

1 σχόλιο:

  1. Γεια σου Κατερινάκι!!! Και δω έβρεχε χτες και είπα να κατεβάσω τα χειμωνιάτικα μου... Ποιά χειμωνιάτικα δηλαδή; Τα μισά και.. ρούχα μου ειναι αυτο που λέμε "ας το κρατήσω για όταν αδυνατίσω"! Η μισή ήμουν κάποτε και νόμιζα πως είμαι και χοντρή! Εκεί να δεις δάκρυ!Έβαλα τα ρούχα που δεν μου χοράνε στην ντουλάπα μου και έβαλα τα καλοκαιρινά, που ελπίζω να μου επιπλέουν του χρόνου, στην βαλίτσα και τα ανέβασα στο πατάρι. Όσο και να στεναχωριέμαι όμως και να τα βάζω με τον εαυτό μου, το στομάχι μου εκείιιιι!!! Γουργουρίζει! Το μυαλό; Και τι δεν σκέφτεται!!! Όλα τα λιπαρά!!! Στην ζυγαριά φοβήθηκα να ανέβω! Όταν πάρω το θάρρος θα σου πώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή