Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

«Καλά γιατί δεν κάνεις κάτι.. νέα γυναίκα είσαι..»

Αυτά τα λόγια προέρχονται από ανθρώπους που κάποια στιγμή στη ζωή τους είχαν το πολύ 3 κιλά παραπάνω!! Ανθρώπους που η δίαιτά τους κρατάει 2 βδομάδες το πολύ!!
Φίλοι μου.. δεν θα μπορέσετε ποτέεεεε να καταλάβετε έναν χοντρό άνθρωπο!!
Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ για να σας δώσω να καταλάβετε είναι το παράδειγμα του αλκοολικού.. Πως ο αλκοολικός δεν πρέπει να ξαναπιεί ποτε στη ζωή του ξανά ούτε το τσέρυ που του προσφέρει η γιαγιά στο χωριό με γλυκό του κουταλιού? Έτσι και ο από πάντα χοντρός δεν πρέπει να ξαναφάει εφόρου ζωής όλες αυτές τις τόσο νόστιμες αλλά παχυντικές τροφές.
Αν θέλεις να χάσεις κιλά μόνιμα… ξέχνα ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ όλα εκτός από ψητά σαλάτες όσπρια και ψάρια!Κάνεις 3 μέρες δίαιτα για να χάσεις 1 κιλό … τρως μια μέρα πίτσα (2 κομμάτια όχι ολόκληρη) και το άλλο πρωί έχεις πάρει μισό κιλό!! Δεν υπερβάλω!
Θα μου πείτε.. «Μα τόσες τα κατάφεραν!» και θα σας ρωτήσω το εξής.. Σκεφθείτε όλες αυτές που κατά καιρούς διαφήμιζαν τα κιλά που έχασαν σε κάποιο κέντρο αδυνατίσματος (άλλο μεγάλο κεφάλαιο τα κέντρα αδυνατίσματος, θα σας πω και γι αυτά)… πως είναι σήμερα? Μετά από 2 ή 5 χρόνια? Σας πληροφορώ ότι είναι χειρότερα απ ότι πριν αδυνατίσουν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου