Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

H μέθοδος της μίζερης…

Την παρατήρησα χθές βράδυ τη μίζερη της παρέας…. Δώστε βάση στον τρόπο που τρώει… κι εφαρμόστε τον!! ( Άννα είχες απόλυτο δίκιο!!)

Οτιδήποτε έβαλε στο πιάτο της το έκοψε σε μέγεθος αρακά.. άντε το πολύ φασόλας..
Συγκεκριμένα… ο κεφτές μικρού μεγέθους κόπηκε στα 8!!! Η ντομάτα .. σα να τη πέρασες απ τον τρίφτη απ τη χοντρή του μεριά… και η φέτα σε κυβάκι μεγέθους ζαριού!!! Η πιρουνιά της είχε από ένα τέτοιο κομματάκι .. μετά μια γουλιά κρασί… ένα τσιγάρο… 4λεπτά αργότερα δεύτερη μπουκιά.
Χρειάστηκε περι τα 15 λεπτά για να φάει ένα κεφτεδάκι ένα κομμάτι ντομάτα και ένα κομμάτι φέτα όσο μισό σπιρτόκουτο!!!

Μ αυτή τη τακτική.. δεν καταλαβαίνεις για πότε χορταίνεις. Εγώ παρήγγειλα ένα ψητό φιλέτο χωρίς πατάτες τηγανιτές (αλλά έκλεψα δύο απ το πιάτο του διπλανού μου … ναι ναι .. αν και δε με βλέπετε τώρα έχω κοκκινίσει από ντροπή) και αφού μου πήρε 20 λεπτά … 4 ποτήρια νερό .. και 5 τσιγάρα.. ένιωθα χορτάτη έχοντας φάει μόνο το μισό… δυο κομμάτια ντομάτα και 2 ροδέλες αγγουράκι.!!!

Επίσης.. κάθε μία απ της μπουκιές της.. η μίζερη την κρατούσε στο στόμα τουλάχιστον 15 δευτερόλεπτα. Αυτό για μένα είναι πααααρα πολύ δύσκολο!! Να μασήσω 15sec ολόκληρο τον κεφτέ – που και πάλι πολύ είναι- αλλά το 1/8???

Το αποτέλεσμα της χθεσινής βραδιάς ήταν…
Μέχρι τις 2:00 που κοιμήθηκα να ξαναπεινάω… και όλο το βράδυ ξύπνησα 3 φορές για να ανταποκριθώ στο κάλεσμα της φύσης!!!

Νυστάζω… ευτυχώς είναι Παρασκευή!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου