Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Η Χοντρή πάει για ψώνια... απ τον καναπέ της!!

"Η ξυνησμένη πωλήτρια"

"Δεν έχουμε κάτι στο νουμερό σας" Πόσες φορές το έχετε ακούσει αυτό και θέλετε να την πιάσετε απ το λαιμό και να την μπουκώσετε με ένα ταψί μπακλαβά με φρέσκο βούτηρο τίγκα στο σιρόπι μπας και γλυκάνει λίγο η ξυνησμένη φάτσα της?
Σε μια χώρα που ακούμε ότι έχει υψιλά ποσοστά παχυσαρκίας...γιατί σνομπάρουν αυτό το μερίδιο αγοράς?
Πείτε μου πόσα μαγαζιά πουλάνε ρούχα σε μεγάλα νουμερα στη πόλη σας? Εκτός των Κινέζων που σαν λαός ειναι λιλιπούτιοι αλλά εγώ στα μαγαζιά τους βρισκω ωραίοτατα παντελονάκια και τζιν με 12€Κι αυτό το φαινόμενο το αντιμετωπιζω μόνο στην Ελλάδα. Στην υπόλοιπη Ευρώπη (Αγγλία Γαλλία Γερμανία που έχω ιδία πείρα) τα περισσότερα πολυκαταστήματα έχουν νούμερα στην μεγαλύτερη γκάμα των προιόντων τους, έχουν αρκετα καταστήματα με ειδίκευση σε μεγάλα νουμερα και κανείς μα κανείς δε σε στραβοκοιτάει.
Μέχρι και ποικιλία σε παπούτσια όσο αφορά στο φάρδος υπάρχουν.
Έχετε πάει ποτέ στην Ερμού Χειμώνα για να αγοράσετε μπότες??!! Με το ζόρι ανεβαίνει το φερμουάρ μέχρι τον αστράγαλο.. ντρέπεσαι και να το ζορίσεις μη το χαλάσεις... και το βλέμα της πωλήτριας σου λέει πως ΟΧΙ ΜΩΡΗ!!ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΖΕΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!!!

"Η ΛΥΣΗ"

Εγω τη βρήκα τη λύση φίλοι μου... εκτός των χίλιων μυριων καλών (και κακών) που παρέχει το ιντερνετ... κάνω shopping therapy  από τον καναπέ μου ακόμα και στις 2 τα ξημερώματα!!!
Ρούχα.. εσώρουχα... μαγιό.. παπούτσια..? Ότι θέλω σε καλές τιμές και 5 εργάσιμες παράδοση. Δε σου κάνει.. επιστροφή και είτε αλλάζεις νούμερο είτε σου δίνουν τα χρηματά σου πίσω.
Αν δεν το πετύχεις με τη πρώτη.. στη δεύτερη παραγγελία ξέρεις τα νουμερά σου και η γκαρταρόμπα έρχεται στο σπίτι σου!!ΔΕ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ XL... ΕΣΕΙΣ ΧΑΝΕΤΕ ΤΑ ΕΥΡΟΥΔΑΚΙΑ ΜΑΣ!!
(Επιδή δεν ξέρω τι γίνεται με θέματα διαφήμησης μπορώ να σας στειλω με e-mail διευθυνσεις στο ιντερνετ για ρουχα και παπουτσια.)

4 σχόλια:

  1. θα με ενδιεφερε να μου πεις τις σελιδες Στειλτες μου στο mail μου..
    παντως εγω βολευομαι μια χαρα στα ulla popkin και οχι μονο.. τη σημερον ημερα ως και στις λαικες βρισκεις ρουχα για χοντ... εεεε για ευσωμες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα!! Στείλε μου ενα mail στο hmerologio.xondris@gmail.com και θα σου στειλω τις σελιδες. φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλω και εγώ Σελίδες.. Παρεπιπτώντος πηγα στο ulla πορχτές στην εΡμού και με κοιτούσαν με μισό Μάτι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κι εγω θελω τις διευθυνσεις φιλη μου ας σταματησει πια αυτος ο ρατσισμος...cinderellasilver68@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή