Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Η Χοντρή στα Κέντρα Αδυνατίσματος

Σε 3 έχω πάει!!! Όλα έλεγαν ότι είναι διαφορετικά από τα άλλα… όλα ίδια. Μαζική γραμμή παραγωγής ιδρώτα.. ηλεκτροσόκ… επικάλυψης με ότι σκατά βάζει ο νούς σας.. αεροστεγούς συσκευασίας σε μεμβράνη και μαρινάρισμα σε φύκια για 45λεπτά…και τελικού κατσαδιάσματος από την αυστηρή διαιτολόγο.
«Σε ένα φιλικό, ανθρώπινο περιβάλλον…» Σαχλαμάρες!!! Κοινόχρηστα αποδυτήρια .. κοινόχρηστα ντούζ .. που προσπαθούν να κρατήσουν καθαρά και μια παρέλαση γυναικών (σε κάποια και ανδρών) με εσώρουχα στην καλύτερη περίπτωση και πετσέτες, που σε κάποιες δεν έχει μιλήσει ποτέ κανείς για το Rexona, και μερικές πιτσιρίκες και καλά αισθητικοί, που τα νεύρα τους έχουν γίνει κρόσσια αλλά προσπαθούν οι καημένες να σε εξυπηρετήσουν με χαμόγελο και φυσικά δεν τα καταφέρνουν πάντα.
Έχετε πείρα απ αυτά τα ηλεκτρόδια που τοποθετούν στους μύες για παθητική γυμναστική και λιποδιάλυση και σύσφιξη? Αν δεν τοποθετηθούν σωστά … πονάειιιιι!!!! Κι ενώ πονάς και χτυπιέσαι σα το χταπόδι κάθε 5 δευτερόλεπτα.. ψάχνεις την κοπελίτσα που στα τοποθέτησε .. η οποία έχει αναλάβει άλλο προϊόν της βιομηχανίας… φωνάζεις «ρε κορίτσια πονάω!!» και μέχρι να έρθει κάποια έχει περάσει η ώρα του μαρτυρίου σου.
Και καλά να περιτριγυρίζεσαι από ομοιοπαθούσες… που σου έρχεται στο διπλανό πάγκο επεξεργασίας το δίμετρο των 55 κιλών γιατί έχει στο πωπουδάκι της λίγη κυτταρίτιδα ??!!!
«Κοίτα χάλια!!!!» να λέει στην αισθητικό! «Αμα δε γίνει αυτό λείο γυαλί.. δε βγαίνω στη παραλία!!!»
Tι μωρή να γίνει λείο γυαλί… το ένα κιλό που έχεις όλο κι όλο στον αποτέτοιο σου ίσα ίσα για να μη σε πονάνε τα κόκαλα όταν κάθεσαι?
Κι αν δεν βγαίνεις εσύ έτσι στη παραλία, που μπορώ να μετρήσω τα πλευρά σου… εγώ τι πρέπει να κάνω???!!....
Σκεπάζομαι με το σεντόνι ή το χαρτί που σου δίνουν…. Και κάνω πως κοιμάμαι.. πράγμα αδύνατον καθώς τα βολτ γυμνάζουν τους μύες μου.. αλλά γμτ.. δε καίνε το μυαλό μου

Μετά πας για ντουζάκι… περιμένεις στην ουρά προσευχόμενη να μην κολλήσεις μύκητες… και κλείνεις με το ραντεβού στη διαιτολόγο..
-«Έφαγες»
-«Δεν έφαγα»
-«Κατερίνα ψεύδεσαι… έφαγες!! Σύμφωνα με το διαιτολόγιο της προηγούμενης εβδομάδας έπρεπε να έχεις χάσει 1,4 και εσύ έχασες μόνο 600gr»
-«Δεν έφαγα σου λέω!!»
-«πρέπει να καλύψουμε τη διαφορά αυτή τη βδομάδα!! Έχουμε και λέμε… αυτή τη βδομάδα θα φάς…»
-«... τα λυσσακά μου!!»

Και κάνεις υπομονή… γιατί για να λέμε την αλήθεια.. χάνεις και κιλά και πόντους… και περνάει ο καιρός… και κουράζεσαι αυτή τη διαδικασία. Εγώ τουλάχιστον αυτό έπαθα και στα 3. Δεν έχω ολοκληρώσει τα προγράμματα που χρυσοπλήρωσα με πιστωτικές κάρτες που αυτοί μου έβγαλαν .. και έφτυσα αίμα να ξεπληρώσω!!
Και μετά??? Μετά βλέπω πως επανήλθαν όλες οι εγχώριες στάρ που διαφήμιζαν τα κιλά που έχασαν.. όλες όμως?!! Μετά βλέπω στην πρώτη παρασπονδία και θα δικά μου κιλά να επανέρχονται.. κλαίω τα λεφτά που έδωσα , την ταλαιπωρία και τον εξευτελισμό που ένοιωσα… και ξεκινάω μια νέα δίαιτα που μου είπαν κάνει θαύματα!!!

Και καταλήγω σ αυτό που σας είχα πει και στην αρχή!!. Ο Χοντρός είναι σαν τον αλκοολικό… δεν πρέπει να ξαναφάς ποτέ όσα σου αρέσουν εκτός κι αν έχεις τρομερή δύναμη χαρακτήρα!!!

Κι εγώ ένα πράγμα έχω αδύνατο… τον χαρακτήρα!!

2 σχόλια:

  1. Κατερινα βοηθειααα
    τι θα κανουμε;
    ναι τα εχω ζησει και εγω ολα αυτα και τα λες πολυ παραστατικα και χαριτωμενα..αλλα ... τι θα κανουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αχ Αννα μου.. αν είχα την απάντηση αυτο θα ήταν "το ημερολόγιο της πρώην χοντρής".
    Τι νομίζεις.. κι εγώ τα γράφω μπας και βοηθήσει κανείς και δώσει οδηγείες προς ναυτιλομένους!!
    Χαίρομαι που δεν είμαι μόνη πάντως... Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες. Με σύμμαχο το χιούμορ... Αν και θα έρθει η ώρα της μελαγχολίας και θα την αναγνωρίσεις απ το κείμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή