Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

ΟΛΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ!!

Να πούμε όμως και του στραβού το δικιο! Δεν μπορούμε να φορέσουμε τα πάντα! Τελος πάντων εγώ δεν μπορώ να φορέσω τα πάντα όσο συμβιβασμένη κι αν ειμαι με το σώμα μου.. όσο ακομπλεξάριστη κι αν νιώθω.
Βλέπω να κυκλοφορουν αγαπημένες χοντρούλες εκτελώντας τεστ μηχανικής αντοχής στις ραφές απ το μπλουζάκι και τη φουστίτσα τους (θα ήταν καλή ιδέα η ραφές από ατσαλοκλωστή) και το ομολογώ... ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!
Δεν μπορούμε να τα θέλουμε όλα... και το φαγητό και το γλυκο και το στρετς μπλουζακι που κολλαει πάνω στους 24 κοιλιακούς μας (ναι ναι έχουμε κοιλιακούς.. 4 φορές περισσότερους απ τους άλλους κοινούς αδύνατους)
Κι αυτό το έρμο το μπικινακι... γιατί??? Κοιταχτηκες στον καθρευτη όταν το δοκίμαζες και σου άρεσε ο εαυτός σου? .. Αν ναι τότε πάσο!!! Βαλτο χίλιες φορές!!! και περπάτα στη παραλία με τουπέ και το κεφάλι ψηλά!!
Εγώ απ την άλλη.. συμβιβασμένη μεν με το σώμα μου.. αλλά δεν μπορώ να ντυθώ έτσι.
Θα θελά όμως...
Θα μου πείτε αφού είσαι συμβιβασμένη και ακομπλεξάριστη.. γιατί κάνεις - πάλι- δίαιτα???
Ρε παιδιά.. ωραία δε θα ήταν να μπορούσαμε να ανεβούμε 5 ορόφους χωρίς 3 στάσεις και τη γλώσσα να κρέμμεται έξω?? Επίσης θέλω να κάνω παιδί.. και τι μου φταίει η σπονδυλική στήλη μου να σηκώνει εμ τα κιλά μου εμ το παιδί?
κακά τα ψέματα!! Η υγεία δεν είναι το ατού μας σε πολλούς τομείς.. κι εγώ δε θέλω το παιδί μου να με χάσει νωρίς.
... Επιπλέον μ αρεσουν τα ψηλοτάκουνα παπούτσια... κι άλλο να στηρίζεις 105 κιλά στα δωδεκάποντα άλλο 65!!

Σήμερα έψησα φιλέτο με βραστά κολοκυθάκια για το μεσημέρι και δημητριακά με γάλα για το βράδυ!! .... κι ένα σοκολατάκι υγείας ;)

2 σχόλια:

  1. αα εγω ενα κοιλιακο εχω μονο...εναν και καλο :Ρ
    Οσο για παιδι μην ανησυχεις , το βαρος για μενα δεν ηταν προβλημα να φερω σε περας μια κυοφορια και μαλιστα διδυμα. εξ αλλου επειδη ειχα τον βουρδουλα του γιατρου μου ειχα βαλει μονο 9 κιλα και τα παιδακια μου μονο οταν βγηκαν ηταν 6200 kg..
    Τωρα οσον αφορα το μπικινι σε μας.. ειναι αραγε τοσο ατιαισθητικο ή ετσι μας εμαθαν να το βλεπουμε; αναρωτιεμαι.. γιατι πιο πρακτικο ειναι να μην εχεισ μουσκιδι κοιλια για δου ωρες μετα το μπανιο και να κοιλοπονας στην επομενη περιοδο.. Αναρωτιεμαι.. μας εμαθαν να μην μας αρεσουν καποια ρουχα πανω μας ή αυτη ειναι η αδιαμφησβητητη πραγματικοτητα (οτι δεν δικαιουμαστε το μπικινι γιατι θα μας συλαβει η αστυνομια της καλαισθησιας..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εξαρταται απο το μπικίνι κουκλα μου. Ένα σωστά μελετημένο τις περισσότερες φορές δείχνει πολύ πιο ωραίο απο το κλασιικό μαύρο στενό ολόσωμο το οποίο εμένα παρεπιπτόντως με κάνει να μοιάζω σαν κεφτε με πόδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή