Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Τώρα σας θέλω!

Ματαιώθηκαν τα σχεδια για το Σαββατοκυριακο 1:24 με τη βαλίτσα στο χέρι... πίσω στο σπίτι!!! 14 ώρες ταξίδι για 24 ώρες σ ένα νησι.. εκ των οποίων τις 7 τουλάχιστον θα θες να κοιμηθείς.. δεν αξίζει τον κόπο.
Κι απ τα νεύρα μου.. θέλω να φάω!! Ευχτυχώς το ψυγείο είναι άδειο.. ή μάλλον σχεδόν άδειο γιατί δεν το χω σε τίποτα να μαγειρέψω τετοια ώρα
Σας γράφω για να ξεσπάσω και να μου περάσει μασουλώντας αγγουράκι.
Άραγε πως θα αντιδρούσε μια αδύνατη?? Δεν θα ήθελε να ξεσπάσει την απογοητευσή της με κάτι γευστικό?... Μάλλον θα έκανε 15 λεπτά διάδρομο... ή μπορεί και να προχωρούσε στο ταξίδι.. κακά τα ψέματα έχουν μεγαλύτερες αντοχές! Αυτό πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε..
Καλό ήταν το αγγουράκι... πάω για ύπνο.!! καληνύχτα χοντρούλιδες του κοσμου!!!

4 σχόλια:

  1. ω ναι σιγουρα μια αδυνατη θα αντιδρουσε με 10 τσιγαρα ή 7 ουισκια.. με shopping therapy ή με καυγα με τον καλό (κακο) της... τι δηλαδη.. ολοι εχουν αδυναμιες.. εμας μας ελαχε το φαγητο.. :( και μολις εφαγα μια (δυο ) κουταλιες απο ενα γλυκο αχχχχχχχχχχχχ
    Οσο για το ταξιδι σου δεν βαριεσαι γλυτωσες και την ζεσταρα του πηγαινελα
    Αληθεια δεν μας συστηθηκες, πως να σε αποκαλω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατερίνα με λένε και έιμαι 35. Το shopping therary πιανει και σε μένα Αννα μου... ιδίως από τότε που ανακάλυψα τα e-shop! 2 τα ξημερώματα χθές φόρτωσα την κάρτα μου 200€!!
    Όσο για το γλυκό... αφού καταφερες και σταμάτισες στις 2 κουταλιές. μπράβο σου!! Το κακό με μένα έιναι ότι όταν κάνω παρασπονδίες του δίνω και καταλαβαίνει γι αυτό προσπαθώ να μην ενδωσω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατερινάκι δώσε μου ένα email σε παρακαλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή