Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Δεν είναι εύκολη νύχτα η απoψινή...


Είναι 2,35 τα μεσάνυχτα και δεν είναι εύκολη νύχτα... Το φεγγάρι γεμίζει.. η μουσική έιναι μελαγχολική κι εμένα δε με πιάνει ύπνος...
Απόψε θα θελα μια αγκαλιά κι ένα χάδι στα μαλλιά ..οχι σεξ.. οχι λόγια.. μόνο μεταφορά ενέργειας δια της επαφής
Δεν την έχω...
Θέλω να φάω??? ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ .. Θέλω να τσακίσω μια γαβάθα μακαρόνια με μπολικη σάλτσα και μπόλικο τυρί! θα αποπροσανατολίσει τη σκέψη μου?? Η ευχαρίστηση της γεύσης θα αντικαταστήσει την ευχαρίστηση της ανθρώπινης επαφής?
Δεν πρεπει να έιναι η γεύση.. αυτη θα μπορούσα να την ικανοποιήσω και με δυό πιρουνιές αλλά αν πάω να μαγειρέψω δεν θα σταματίσω στις δυο πιρουνιές..
Γράφω γραφω γράφω.. μέρες τώρα προσπαθώ να ξεκινήσω το θέμα σχέσεις και δεν ξέρω απ το που να το πιάσω... έχω γράψει καμια 20αριά σελίδες.. ασυνάρτητες όμως που δεν τολμώ να αναρτήσω .. θα χάσετε τη μπάλα!!

Είναι περίεργο πράγμα η αγάπη... Νιώθω ότι κουβαλάω τόνους από δαύτη.. και δεν ξέρω τi να την κάνω... κι απ την άλλη.. νιώθω ότι μου λείπει.
Πώς γίνεται να σου λείπει αυτό που έχεις περίσευμα να προσφέρεις???

Δεν είναι εύκολη νύχτα η απoψινή...

Και τελικά??? Φταίει ένα μη σεξουαλικό σώμα??? Δηλάδη αν χάσω τα κιλά μου... τρέξω σε πλαστικούς να μαζέψουν τη χαλάρωση... θα βρώ αγάπη??
Κανείς δεν μπορεί να το εγγυηθεί αυτό... ίσως απλώς αυξηθούν οι πιθανότητες
Είχα στη ζωή μου αγάπη.. μπορώ με σιγουρια να πω ότι με αγάπησαν 3 άνδρες... και ξέρω και γιατί τους έχασα και δεν ήταν τα κιλά μου.
Ξέρω όμως και ότι έχασα ευκαιρίες για αγάπη σίγουρα εξ αιτίας των κιλών μου...
 

Αυτο που αναρωτιέμαι και πρέπει να το απαντήσει άνδρας είναι το εξής... Υπαρχει πιθανότητα κάποιος να θέλει να κάνει σχέση με μια χοντρή - οχι απο βιτσιο.. μη μου πείτε γι αυτους που διαφημίζονται με την ατάκα "θέλω να μπιιιιπ χοντρές"- αλλά να μην προχωράει γιατί φοβάται την "καζούρα" του κοινωνικού του κύκλου?
 

Ομολογώ ότι στο παρελθόν έχω κάνει γνωριμίες από chat rooms, φωτογραφίες δεν έστελνα (δεν είχα κι όλας.. αποφεύγω τον φακό) δεν άνοιγα κάμερες, απλα κουβέντιαζα χωρίς να πηγαίνω τη συζητηση στο σεξουαλικό...
Για κάποιο χρονικό διάστημα οι συνομιλητές μου ενθουσιάζονταν από τις απόψεις, τις ατάκες το χιούμορ μου.. πήγαιναν να το γυρίσουν στο ρομάντζο... και κάποιοι ρωτούσαν το γνωστό "πως είσαι?"
Δεν ειπα ποτε ψέματα!! Σας το ορκίζομαι.. τους έλεγα είμαι κοντη γεμάτη (τοτε δεν είχα τα balls να με χαρακτηρίσω χοντρή) και γλυκιά.. και δεν με πίστευαν!!! Ή δεν μπορούσαν να φανταστούν την πραγματικότητα.. Ϊσως γιατί περιτριγυρίζονται από κοπέλες  πουφοράν large στο ZARA και αυτοαποκαλούνται χοντρές

Και ερχόταν η ώρα της γνωριμίας.. και το βλεπα στα μάτια τους.. δεν έλεγαν τίποτα απο διακριτηκότητα... αλλά σιγά σιγά χάνονταν.. τα τηλ αραίωναν και εφάρμοζαν με μεγάλη επιτυχία την τακτική "στρίβην δια της σιωπής"
Όχι ότι αυτοί ήταν οι σωσίες του Brad Pitt ή του Antonio Banderas.. αλλά κακά τα ψέματα οι γυναίκες είμαστε πιο ανεκτικές στις εξωτερικές ατέλειες.

Κι αναρωτιέμαι το εξής αγαπημένε άνδρα..
Τι είναι πιο εύκολο? Να συμπαρασταθείς και να βοηθήσεις μια γυναίκα να χάσει βάρος αν έχει την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα που σου ταιριάζει.. ή να φέρεις στα νερά σου την αδύνατη σέξι γυναίκα που δεν σου πάει και τόσο πολύ αλλά νιώθεις ωραία να την κυκλοφορείς?
Αν βρεις το πακέτο προσωπικότητα χαρακτήρα και ομορφιά (που υπάρχει το ξέρω) δεν με ενδιαφέρει η απάντηση... τρελός είσαι να την αφήσεις να φύγει?

Δεν είναι εύκολη νύχτα η αποψινή..
Είναι που είμαι γεννημένη σε λάθος εποχή.. Πέρα από καριέρες και ανεξαρτητοποιηση.. είμαι καθαρόαιμη ανατολίτισσα.. Μα το θέο.. "έλα πασά μου να σου φέρω τις παντόφλες σου" ενα πράγμα
Και δεν ξέρω να την πέφτω και στους άνδρες.. προσόν απαραίτητο εν έτη 2010!! Δεν το κανα ποτέ!! Δεν ξέρω πως γίνεται... Φτάνω μέχρι να ανάψω το πράσινο φως αλλά αν δεν κάνει ο άλλος το πρώτο βήμα εγώ είμαι κότα και κάθομαι στ αυγά μου.

Έφαγα μια φρυγανιά με λιγο μέλι.. να γλυκάνει η πικρίλα απ το τσιγάρο..
Ειναι 3,22!! Κι εγώ κουράστηκα να έιμαι η καλή φίλη.. η πλακατζού της παρέας... η έμπιστη συμβουλάτορας
Απόψε θα θελα μια αγκαλιά κι ένα χάδι στα μαλλιά ..

15 σχόλια:

  1. «Νύχτα είναι, θα περάσει», Αλέκα Κανελλίδου.

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. hmm den mporeic poc ce katalavenw..eimai 12 xronon ke eimai xontri ke kanenas apo autous pou mou arsoun den thelei n akanei kati mazi mu gt eime hontri..enw i filec mu filiuntai oli tin ora ke auta egw menw panta moni..dn mporeic na fantacteic pco nwithww

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην στεναχωριέσαι, και οι συμμαθήτριες σου είναι πολύ μικρές, για να φιλιούνται με αγόρια, και ιδιαίτερα να έχουν αγόρι, δηλαδή τι θα κάνουν στα 16?.Ξέρω πως νιώθεις, και εγώ χοντρή είμαι ούτως ή άλλως.Και δεν χρειάζεται να στεναχωριέσαι για τα αγόρια

      Διαγραφή
    2. Εγώ είμαι14 και είμαι κι εγώ χοντρή αλλά δε μπορώ να πω ότι δεν έχω το ίδιο πρόβλημα με εσένα αλλά περισσότερο λυπάμαι επειδή νομίζω ότι χάνω την ζωη μου μπροστά στον υπολογιστή αν χάσω κιλά το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να με αλλάξω και εσωτερικά

      Διαγραφή
  3. ασχολεισαι με το να σκεφτεσαι μαλακιες με το χοντρο μυαλο σου,αφιερωνεις χρονο για να ασχοληθεις με το μπλογκ και τις σκεψεις μιας χοντρης ΑΝΤΙ να κανεις διαιτα.

    ΠΡΩΤΑ για την υγεια σου και μετα για το σεξ.

    το μυαλο σου ειναι πιο χοντρο απο το σωμα σου.δυστηχως.


    ενας λεπτος που χοντραινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θέλω να απευθυνθώ πρώτα στον Κωνσταντίνο Αντωνίου: Τι εννοείς με τον χαρακτηρισμό χοντρό μυαλό; Τι σε κάνει να χρησιμοποιείς τη λέξη χοντρός για να προσβάλλεις; Αν σου είναι προτιμότερο να διαβάζεις αυτά που γράφει ένας αδύνατος και λεπτόμυαλος, δικαίωμά σου. Όμως σεβάσου τον άνθρωπο που στέκεται στην απέναντι οθόνη. Ναι, το να είσαι χοντρός είναι κακό για την υγεία σου και επηρρεάζει τις σχέσεις σου με τους άλλους. Γιατί; Γιατί έχει επικρατήσει η βλακώδης και "άρια" αντίληψη ότι ο αδύνατος είναι και καλύτερος. Ότι ο ομορφότερος είναι καλύτερος. Ότι ο εξυπνότερος είναι καλύτερος.
    Και τώρα απευθύνομαι στην κοπέλα που έχει γράψει το blog. Όταν λες ότι πρέπει να αλλάξεις πρώτα εσύ για να αλλάξει ο κόσμος πιστεύω πως πρέπει να στοχεύεις αλλού. Πρέπει να αλλάξεις την άποψη που έχεις για τον εαυτό σου και όχι απαραίτητα τον εαυτό σου. Αν αισθάνεσαι ότι πρέπει να αδυνατίσεις για να είσαι υγιής και να νιώθεις καλά, καν'το! Όχι όμως για να αποκτήσεις την εκτίμηση των ανθρώπων. Οι άνθρωποι είναι τα χειρότερα θηρία και πίστεψέ με, θα βρούν κάτι άλλο να σου καταλογίσουν στη συνέχεια!
    Με εκτίμηση,
    Δ.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το περιεργο ειναι οτι δεν εχω πολυ ωρα που τσακισα μια γαβαθα μακαρονια , και διαβαζοντας οτι ετσι θα καλυπτες το συναισθηματικο σου κενο , κουνησα το κεφαλι μου καταφατικα αναγνωριζοντας το γεγονος οτι και εγω το ιδιο προσπαθουσα να κανω.. αυτη η λυσσα μου για το φαι οταν νιωθω αδεια συναισθηματικα ειναι απιστευτη! Αύτη η αυτοκαταστροφικη μας ταση δεν νομιζω να μας βγει σε καλο.. απ την μια παραπονιομαστε για τα κιλα μας και πως μα εμποδιζουν απ τ να ζησουμε την ζωη που ονειρευομαστε και την ζωη που αξιζουμε και απο την αλλη τρωμε σα να μην υπαρχει αυριο.. Μηπως τελικα απλα φοβομαστε να αντιμετωπισουμε αυτα π επιθυμουμε και κρυβομαστε πισω απ τα κιλα μας?!μπορει ναι μπορει και οχι.. το σιγουρο ειναι οτι χανοντας μερικα κιλα δεν βρισκεις την ευτυχια, ουτε το αλλο σου μισο. been there , done that! το θεμα ειναι να νιωσεις καλα με τον εαυτο σου. να θες να χασεις κιλα για την υγεια σου , γιατι ειναι δικια σου επιθυμια ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙΣ. Μονο αν αγαπησεις τον εαυτο σου , μονο τοτε θα καταφερεις να επιτυχεις τους στοχους σου! Αν εσυ δεν τα βρεις με τον εαυτο σου , αν εσυ δεν αγαπας εσενα πως περιμενεις να το κανουν οι αλλοι?
    ΝΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΣ! Ας ειναι αυτος ο πρωταρχικος σου στοχος και μετα ερχονται ολα τα υπολοιπα
    Με εκτιμηση και συμπαθεια
    Μ.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ιδιο ακριβως προβλημα ειχα και εγω..λογω των παρα πολλων κιλων μου (ειμαι 16 με υψος 1,72 και ζυγιζα 108 κιλα και τωρα ειμαι 81,5)..τελος παντων..σε ολη μου την εφηβεια με κοροιδευαν για το σωμα μου..ολο αυτο με ειχε επιρρεασει τοσο πολυ που επαθα κατσθλιψη αλλα το χειροτερο ηταν οτι ακομα και ο ιδιος μου ο πατερας με κοροιδευε για τα κιλα μου..θα μ ου πεις πως μπορει ενας γονιος να το κανει αυτ; κι'ομως το'κανε!! ολοι με εκαναν να νιωσω μειωνεκτικα και κατωτερη απο τους δηθεν "τελειους"..ωσπου μια μερα μια κοπελα μου ειπε "ποτε δεν θα μπορεσεις να με φτασεις γιατι εισαι χοντρη" αυτο ηταν!!!! απο εκεινη την στιγμη αλλαξε η ζωη μου..απο την επομενη κι'ολας μερα αρχισα διαιτα και γυμναστικη και με πολυ πεισμα και δυναμη οτι θα τα χασω, καταφερα μεσα σε 2,5 μημες να χασω 26,5 κιλα! Kαι συνεχιζω για τα 75.. το θεμα ειναι ομως οτι τα εχασα για να αρεσω στους αλλους..ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΠΟΤΕ! Επρεπε να τα χασω για μενα και για κανεναν αλλον..επρεπε να μαθω να αγαπαω το σωμα μου αλλα ποτε δεν μπορεσα γι'αυτο αποφασισα να το αλλαξω..ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΜΑΘΕ: ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΓΕΜΑΤΟΥΛΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ....ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ..ΑΝ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ θΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΗ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΙΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ....ΟΠΩΤΕ ΑΓΑΠΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ. Η ΑΝ ΔΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΣΓΑΠΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ...ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι 14 και είμαι 100 κιλά έχω πΡατηρισει ότι στην ζωή μου όλα Σχετίζονται με Το κιλά μου. Έχω δοκιμάσει τα πάντα και θέλω να το κάνω για εμένα γιατί δεν μπορώ να με βλέπω μισή στον ολοσωμο καθρέφτη γιατί δεν θέλω αυτή η μία ολοσομη φωτογραφία που βγάζω ποτέ πότε να μένει στην μνήμη του τηλεφώνου για πάντα γιατί δεν θέλω να έχω το παρατσούκλι "λιπιδιο του σωσιβιου" στο σχολείο και γιατί δεν αντέχω την Κορόιδα την ανεχτηκα σε όλο το δημοτικό τώρα και στο γυμνάσιο αλλά δεν το αντέχω είμαιστα πρόθυρα κατάθλιψης. Τι γυμναστήρια τι ασκήσεις τι δίαιτες τι διατροφής τι γιατροί για τον θυροιδη που τελικά δεν έχω και το μόνο που κατάφερα είναι να φτάσω στα 100 κιλά μετά από 5 μήνες δηλαδή να χάσω μόνο 3,5 κιλά δεν ξέρω τι να κάνω τώρα πια έχω απελπιστει και έχω και την οικογένειά μου να μου το υπενθυμίζω συνεχώς. Μπορεί να τους κάνω την σκληρή για να μην φανεί ότι ενοχληθηκα αλλά μόνο εγώ ξέρω πόση ώρα κλαίω το βράδυ μόνη μου στην τουαλέτα και μάλιστα προσπαθώ να μην κάνω θόρυβο Γι να μην με ακούσουν. Προσπαθώ να φανταστώ μια ζωή χωρίς κορόιδα αλλά δεν γίνεται είναι σαν να την έχουν φυτεμένο μέσα μου. Αν ξέρει κάποιος πως μπορεί να με βοηθήσει να μην νιώθω έτσι να μου στηελι μήνυμα ευχαριστώ

      Διαγραφή
  7. Περιέγραψες αυτό ακριβώς που νιώθω 18 χρόνια τώρα!!! Μέσα μου κρύβω τόσο μεγάλο πόνο γι' αυτή την κατάσταση που κάποια βράδυα ξεσπάω σε κλάματα κρυφά από όλους! Γιατί δηλαδή 30 κιλά παραπάνω να ακυρώνουν την προσωπικότητά μου; Γιατί να εμποδίζουν έναν άντρα να με αγαπήσει; Είμαι μόλις 18 και πιστεύω ήδη πως θα πεθάνω μόνη μου. Η κολλητή μου πιστεύει πως δεν με πλησιάζει κανείς επειδή δεν έχω φμπ και έτσι δεν μπορεί να μου μιλήσει. Εγώ όμως το ξέρω καλά πως αν δεν χάσω τουλάχιστον 25 κιλά και αν δεν αλλάξω στυλ δεν ππρόκειται να γίνει τίποτα. Γιατί να ζούμε σε ένα τόσο άδικο κόσμο;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η κοινωνία φταίει γτ ρε γαμωτο να εχει τόσα φαγητά. . Μπορεί εγω να μην ειμαι 25 κιλα παραπανω αλλα θελω να χασω αυτα τ 10.. δεν αντεχω άλλο. . Πάντα απο μικρή είχα το προβλημα.. παντα μ αντιμετωπιζαν διαφορετικα. Στ δημοτικό δν μ έκαναν παρέα. :/ τώρα Ενταξει. Κ αγόρι εχω.αλλα δεν αισθανομαι εγω καλα μ τν εαυτο μ.. και οσο πιο αδυνατη είσαι μπορεις κ κίνησε πιο εύκολα. . Αυτα τ γλτκα ειδικά :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πάτε καλά όλοι σας!!!!!!! είναι δυνατόν!!!!! ένα όνομα θα πω και νομίζω θα κλείσω τα στόματα όλων!!! ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΑΡΙΦΗ!!!!
    Θεά κουκλάρα σε σχέση με χιούμορ με προσωπικότητα....και εχει αναδειχθεί μέσα σ ένα χώρο με πρότυπα ομορφιάς αυτά που περιγράφεται....ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!! η ζωή είναι πολύ ωραία κρίμα να τη χάνουμε σ αυτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οκ Κατερίνα Ζαριφη αλλά πρέπει να ξέρεις ότι οι άνθρωποι που έχουν θέμα με τα κιλά τους συνήθως ανήκουν σε 2 κατηγορίες ή απομονώνουν τον εαυτό τους ή το ρίχνουν στη πλάκα σαν άμυνα αλλά και για να γίνουν αρεστή! Τα παραπάνω τα έχω βιώσει από μικρή ηλικία. .πρώτα στο δημοτικό ήμουν το χοντρό κοριτσάκι της τάξης... αλλά παρέα έκανα με τα αγόρια γιατί μου άρεσε η μπάλα! Στη γειτονιά μου το χοντρό παιδί της γειτονιάς! Αυτό με πείραζε περισσότερο από το σχολείο Απίστευτη χαζουρα, μόλις βαριόταν και δεν είχαν με τι να ασχοληθούν κορόιδευαν εμένα! Από τα 7 άτομα μόνο τα 3 τους έλεγαν αυτό που κάνετε δεν είναι σωστό! Στο γυμνάσιο σχεδόν πλήρη αποτυχία με τα αγόρια. Στα 14 πήγα σε διαιτολόγο και με ισορροπημένη διατροφή έχασα 15 κιλά μετά απλά μου αρεσα όπως ήμουν και σταμάτησα. Στα ίδια κιλά 92 με 96 ήμουν από τα 15 μου έως και τα 23. Και σχέσεις είχα και ons και φίλους και τα πάντα δυστυχώς τα τελευταία 3 χρόνια κάθε χρόνο έβαζα 5 κιλά (επέστρεψα στη πόλη μου και άρχισα ξανά καθιστική ζωή κτλ. Πριν σπούδαζα εκτός και είχα εντελώς διαφορετικό πρόγραμμα) το θέμα είναι ότι με βλέπω και λέω οκ πρέπει να χάσω αυτά τα 15 κιλά ξανά! Αυτό που με σώζει είναι ότι είμαι ψηλή
    1 80! Πρέπει όμως να χάσω οχι γιατί δε μπορώ να βρω γκομενο! Κάθε άλλο! Απλά για την υγεία μου αλλά και για να δω τον εαυτό με το αγαπημένο μου τζιν που το φορούσα πριν 3 χρόνια και απλά με περιμένει στη ντουλάπα μου!
    Το αστείο είναι ότι τώρα βλέπω τα τότε παιδιά της γειτονιάς και μάλιστα ο ένας μου την έπεσε! Και βέβαια έφαγε άκυρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είμαι πολύ γεματουλα. Τα παχακια μου κρέμονται και ή κοιλιτσα μου ειναι μόνιμα διπλωμένη. Τα μπουτακια μου έχουν καμπύλες και φοραω γυαλιά και συδερακια. Ή κοιλιά μου είναι μαλακή και λιπαρή και συνέχεια καμπουριαζω και βαριεμαι. Ακόμα και ή μαμά μου μου το λεει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. εγώ είμαι ένα κορίτσι ετών 45..είμαι όμορφη αντικειμενικά, ψηλή 1,80 αλλά πολύ γεμάτη...και βρέθηκα τυχαία στο blog.Αν και προχώρησα στη ζωή μου τα κιλά πάντα ήταν η φυλακή μου. Μικρή είχα ωραίο σώμα.Για να ανταπεξέλθω σε δυσάρεστες καταστάσεις βρήκα σαν πηγή χαράς το φαγητό.Έτρωγα μάλλον τα συναισθήματά μου.Ακόμα να αισθανόμουν καλά με τα κιλά μου δε με άφηναν οι άλλοι...Τα βλέμματα και η απόρριψη αντρών αν και υπήρξα παντρεμένη.Σίγουρα υπάρχει το αγόρι που θα ασχοληθεί με μία γυναίκα συνολικά αλλά είναι θέμα τύχης να πέσει επάνω του.Κυρίως οι άντρες ξεκινούν από μια ωραία εμφάνιση..Έχω πληγωθεί για αυτό το θέμα.Ίσως καταφέρω να αδυνατίσω πάντως μια προσπάθεια την κάνω...Για μένα ....ως δική μου κατάκτηση κι όχι για να βρω άντρα..Καλή γλυκιά χρονιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή